DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fifor: Juriştii în uniformă asigură instituţiei militare cadrul de manifestare ca partener corect,onest şi transparent al societăţii civile

Mihai Fifor

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a participat, miercuri, la aniversarea a 99 de ani de la înfiinţarea primei structuri juridice din Armata României. 

"Juriştii în uniformă au vegheat la dezvoltarea şi corecta aplicare a normelor legale interne, a reglementărilor fără de care Armata nu poate funcţiona. Felicit întregul corp profesional care activează în cadrul armei Justiţie militară pentru modul în care asigură instituţiei militare cadrul de manifestare ca partener corect, onest şi transparent al societăţii civile româneşti. Vă mulţumesc, stimaţi colegi jurişti şi magistraţi militari, pentru întreaga activitate, devotamentul şi profesionalismul cu care vă faceţi datoria pentru sporirea prestigiului justiţiei militare şi a Armatei României!", a scris Fifor pe Facebook. 

El a participat miercuri şi la marcarea a 100 de ani de la înfiinţarea Direcţiei contrainformaţii şi securitate militară. 

"Recunoscută atât la nivelul intelligence-ului naţional, cât şi de partenerii noştri externi ca o organizaţie de elită, DCISM acţionează ca o structură modernă, flexibilă, eficientă, capabilă să gestioneze riscurile şi ameninţările la adresa organismului militar şi să asigure, în mod operativ şi oportun, informaţiile necesare fundamentării deciziilor factorilor de conducere militari şi politico-militari", a scris Fifor pe Facebook. 

Ministrul Apărării arată că specialiştii DCSIM acţionează după proceduri interoperabile cu cele ale structurilor similare din armatele aliate, confirmate cu rezultate foarte bune în misiunile executate în teatrele de operaţii. 

"Pe umerii personalului care încadrează structurile de contrainformaţii militare stă misiunea esenţială de protejare a ţării şi ale armatei române. Le urez tuturor profesioniştilor acestei importante structuri mulţi ani înainte cu putere şi devotament, şi cu realizări pe măsura tradiţiilor centenare!", a mai afirmat Mihai Fifor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.