Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fifor, mesaj pentru SUA la 17 ani de la atentate: Credem cu tărie în parteneriatul strategic. România a plătit la rândul ei o jertfă în bătăia cu terorismul

Mihai Fifor

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a declarat, marți, fiind prezent la Baza Deveselu, alături de ambasadorul SUA, Hans Klemm, că, la 17 ani de la atentatele din Statele Unite, România rămâne un partener de nădejde.

"Vom continua să rămânem alături de partenerii noștri în teatrele de război. România este și rămâne un partener de nădejde pentru Statele Unite ale Americii și ne dorim să ne continuăm acest parteneriat. România a plătit la rândul ei o jertfă în bătăia cu terorismul, vă reamintesc că 29 de militari români au căzut la datorie, luptând alături de partenerii ei. Nu cred că putea fi ales un loc mai bun decât cel de la Deveselu, unde împreună cu partenerii noștri americani arătăm lumii că suntem determinați să asigurăm o apărare foarte bună aici pe flancul estic al Alianței. Scutul de la Deveseulu are o facilitate pur defensivă, și subliniez acest lucru", a declarat Mihai Fifor.

Fifor şi Klemm au sosit la Deveselu cu un elicopter militar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.