Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fifor Mihai: PSD ar trebui să fie decorat de Klaus Iohannis

Inquam Photos/ Octav Ganea
Mihai Fifor

Secretarul general PSD, Mihai Fifor, care o însoțește pe Viorica Dăncilă în turneul ei prezidențiale, i-a transmis duminică lui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a decorat compania Transgaz pentru o reușită a guvernului PSD, că Președintele României ar trebui să trimită decorații social-democraților pentru toate măsurile luate la guvernare.

„Mă întrebam zilele trecute în ce calitate s-a dus Klaus Iohannis la inaugurarea Stației de comprimare a gazelor naturale de la Podișor – o investiție realizată 100% de Guvernul României. Citind presa am aflat răspunsul. S-a dus să dea o decorației companiei Transgaz: „Ordinul Meritul Industrial și Comercial în grad de comandor”. Deci a dat o decorație ca să se poată împăuna cu o reușită a Guvernului PSD!

În logica asta, urmează să vedem decorații pentru toate realizările PSD pe care Iohannis și le-a trecut în broșura sa electorală. O decorație pentru creșterile de pensii salarii, o medalie pentru plafonul pus de PSD ca să nu mai crească facturile la gaze și energie electrică, o distincție pentru înlocuirea ROBOR ca să nu mai crească ratele românilor.

Domnule Iohannis, mai bine trimiteți decorațiile la sediul PSD și vă invităm noi când vom prezenta bilanțul guvernării!”, a scris Fifor pe Facebook.

Vezi si: Victor Ponta, ofertă pentru PNL: CONDIȚIA pentru a intra în sală la votul de învestitură a Guvernului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.