Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica adoptivă a actriţei Mia Farrow o acuză pe aceasta de abuzuri și îi ia apărarea lui Woody Allen

The Woody Allen Pages
woody allen

Soon-Yi Previn, soţia cineastului Woody Allen şi fiică adoptivă a actriţei Mia Farrow, a vorbit pentru prima dată despre scandalul sexual în care este implicat regizorul şi aduce mai multe acuzaţii de abuz mamei ei adoptive, informează news.ro

Într-un articol publicat duminică de site-ul Vulture ce aparţine de New York Magazine, ea a precizat: „Nu am fost niciodată interesată să scriu un «Mommie Dearest», să mă răzbun pe Mia. Dar ce s-a întâmplat cu Woody este atât de deranjant, atât de nedrept. Mia a profitat de mişcarea #MeToo şi a etalat-o pe Dylan ca victimă. Şi o întreagă nouă generaţie aude de asta când nu ar trebui”.

Într-o declaraţie scrisă transmisă Vulture, Dylan Farrow - fiică adoptivă a cineastului şi a actriţei - a spus că reluarea scandalului din urmă cu mai bine de două decenii reprezintă „revictimizarea ei” şi a mulţumit Miei Farrow pentru că i-a oferit un cămin minunat.

De cealaltă parte, Ronan, frate al lui Dylan, unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai ei, a transmis: „Datorez tot ce sunt Miei Farrow. Este o mamă devotată, care a trecut prin iad pentru familia ei. Dar asta nu i-a oprit niciodată pe Woody Allen şi aliaţii lui de a inventa poveşti prin care să o atace pe mama mea”.

Articolul din Vulture a fost scris de Daphne Merkin, care mărturiseşte că este prietenă cu Allen de mai bine de 40 de ani. Un purtător de cuvânt al New York Magazine, Lauren Starke, a apărat punctul de vedere şi materialul publicat duminică, spunând: „Soon-Yi Previn îşi spune povestea pentru prima dată şi sperăm că oamenii nu vor judeca înainte să o citească. (...) Daphne a contactat-o pe Soon-Yi legat de acest articol, nu invers. Am încercat să le contactăm pe Mia şi Dylan pentru a comenta. Dylan a preferat să vorbească prin reprezentantul ei. Povestea este transparentă, fiind spusă din punctul de vedere al lui Soon-Yi”.

Dylan Farrow l-a acuzat, începând din 1992, în mai multe rânduri pe Woody Allen că ar fi abuzat-o sexual pe când era copil, fapte pe care Allen le-a negat în mod repetat. Acuzaţiile din anii 1990 au fost investigate, iar Allen nu a fost pus sub urmărire. Ea a reluat acuzaţiile în decembrie 2017.

În luna mai a acestui an, un alt fiu adoptiv al lui Allen, Moses, i-a luat apărarea cineastului, susţinând că mama lui, Mia, a fost abuzivă atât fizic, cât şi psihologic.

Previn, care a fost adoptată de Farrow şi soţul ei Andre Previn, în 1978, a început o relaţie cu Allen în 1991. La acea vreme, Allen era implicat de mai mulţi ani într-o relaţie cu Mia Farrow. Soon-Yi şi Allen s-au căsătorit în 1997.

„Sunt un paria”, a spus Allen pentru Vulture. „Oamenii cred că eram tatăl lui Soon-Yi, că am violat-o şi m-am căsătorit cu fiica mea minoră şi retardată”.

Previn a vorbit în materialul publicat duminică despre relaţia ei cu Allen şi cu Mia Farrow. Ea susţine că relaţia cu Mia a fost precum „ulei şi apa” de la început. „Mia nu a fost maternă cu mine de la început”, a spus ea, povestind cum, prima baie pe care i-a făcut-o pe când era copil nu a decurs bine. „În loc să îmi pună nişte jucării în apă, să stea cu mine, m-a aruncat pur şi simplu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.