Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica impresarului lui Petrică Mîțu Stoian RĂSTOARNĂ ANCHETA privind cauza morții: Medicul i-a ÎNJUMĂTĂȚIT doza de anticoagulante

petrica mitu stoian

Fiica impresarului Doru Gușman, Andreea, a făcut o serie de dezvăluiri care schimbă ceea ce se știe privind cauza morții lui Petrică Mîțu Stoain.  Medic de profesie, fiica impresarului a declarat la România TV că Petrică Mîțu Stoian lua doar jumătate din doza de anticoagulante, asta după ce în spațiul public s-a spus că artistul ar fi murit de la o supradoză de medicamente de acest tip. „Vă trimit toate conversaţiile mele despre COVID-19. Tati a spus o prostie că i-a mărit doza de simtrom, nu e adevărat.

Acum două săptămâni. Eu am fost cu dânsul la doctor şi pentru că şi-a făcut un set de analize, i-au ieşit foarte proaste. Ne-am dus pentru că simţea că e iar în fibrilaţii. A fost de două-trei ori în fibrilaţie şi l-a scos din fibriliaţi. I-au înjumătățit doza de Sintrom (anticoagulant)

Într-o zi lua jumătate, într-o zi lua un sfert. Apoi a luat mai puțin, i-au dat doar un sfert și în următoarea zi jumătate dintr-un sfert. Noi ne-am dus cu un INR de 7. Are două seturi de analize în două săptămâni, are două EKG-uri și i-a făcut bine tratamentul, INR-ul a scăzut la 2 cum îl are în mod normal". a explicat fiica impresarului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.