Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica lui Vadim Tudor a devenit preşedintele Consiliului Naţional al PRM: Cine este noul șef al partidului înființat de 'Tribun'

www.stiripesurse.ro
Lidia Vadim Tudor

Victor Teodor Iovici, fost viceprimar al Bucureştiului, a fost ales sâmbătă, 11 noiembrie 2017, în funcţia de preşedinte al Partidului România Mare. Cu prilejul desfăşurării celui de-al VI-lea Congres al PRM, s-au ales noile structuri de conducere a partidului, iar pe funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional, a fost aleasă fiica preşedintelui fondator al PRM, Lidia Vadim Tudor.

Iată că, la doi ani de la trecerea în eternitate a preşedintelui fondator al partidului, Corneliu Vadim Tudor, Partidul România Mare a reuşit să îşi aleagă o echipă de conducere dorită de către majoritatea membrilor partidului, fapt care dovedeşte că şocul plecării premature dintre noi a Tribunului a reuşit să fie depăşit, fiica lui fiind aleasă cu o majoritate covârşitoare de voturi în forul de conducere al PRM.

Citește și: Guvernul Tudose, avertizat de ambasadorul Olandei la București: 'Investitorii străini merg în altă parte dacă nu există predictibilitate'

“Dorim să redevenim o forţă politică, aşa cum PRM a demonstrat că poate să fie, şi să ne reocupăm locul în Parlamentul României, acolo unde ne este locul”, a declarat Victor Teodor Iovici, noul preşedinte al Partidului România Mare, adăugând că “problemele din interiorul partidului au fost depăşite, toţi cei care doresc ca PRM să renască au ajuns la concluzia că doar lucrând împreună şi doar punând pe primul lor interesele României, PRM va reuşi să redevină partid parlamentar”.

“Am revenit cu bucurie alături de cei care de mai multă vreme îşi doresc să fac parte din partidul fondat de tatăl meu, şi să-i duc mai departe moştenirea morală pe care el mi-a lăsat-o”, a declarat Lidia Vadim Tudor, preşedinte al Consiliului Naţional al Partidului România Mare, precizând că “am trecut peste evenimentele din 28 ianuarie 2017. Am să fiu întodeauna alături de cei care doresc cu adevărat promovarea valorilor pe care tatăl meu le-a cultivat întreaga viaţă, pentru cei care simt că locul României este în Europa, dar nu într-o poziţie de inferioritate aşa cum suntem trataţi acum”.

Congresul al VI-lea al PRM şi-a ales structurile de conducere, în zona decizională fiind păstraţi cei care au făcut ca PRM să existe, ca o recunoaştere a meritelor lor pentru activitatea din ultimii ani. Cei 400 de membrii prezenţi au decis că este timpul ca PRM să intre în legalitate, să dispună de o conducere aleasă legal şi să înceapă pregătirea pentru alegerile Europarlamentare şi Prezidenţiale din 2019, dar şi pentru cele locale şi generale din 2020.

Citește și: A fost HAOS la DNA! Jandarmii au legitimat mai multe persoane, printre care și un jurnalist: 'Cineva ar fi bruscat alte persoane'

“Putem spune că PRM a revenit în matca sa, cei care credeau şi îşi doreau dipariţia acestui partid s-au înşelat şi chiar dacă ne aşteptăm ca astfel de atacuri să revină, vor vedea că acum degetele mâinilor noastre nu mai sunt răsfirate ca până acum, ci strânse! Atmosfera din interiorul partidului este una pozitivă, favorabilă câştigării bazinului electoral al românilor patrioţi, cu dragoste de ţară”, a încheiat Victor Teodor Iovici, potrivit unui comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO.

După dispariţia prematură a lui Corneliu Vadim Tudor, pe zona naţionalistă a politicii şi-au făcut apariţia câteva partide de buzunar, pseudo-naţionliste, care au încercat să ocupe locul de unde, temporar, PRM a lipsit. Din feiricre însă, românii care iubesc cu adevărat România, nu au căzut în capcana mesajelor înşelătoare pe care aceste partide le-au transmis în ultimii doi ani, dovadă că la alegerile din 11 decembrie 2016 nu au avut nici un fel de succes, chiar dacă, în dorinţa oarbă de a accede în Parlament, au călcat în picioare orice principiu moral, atacând PRM atât mediatic, cât şi prin încercări de blocare a participării sale la alegerile generale. Nu au reuşit, iar românii au dovedit că pot deosebi originalul de fals.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.