Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica oceanografului aflat în submersibilul Titan, dispărut în Atlantic: Aș prefera ca el să moară într-un loc unde este foarte fericit

universul.net
titanic epava

Fiica oceanograful aflat în submersibilul Titan, dispărut în Atlantic: Aș prefera ca el să moară într-un loc unde este foarte fericit

Fiica uneia dintre cele cinci persoane aflate în submersibilul dispărut în apropierea epavei Titanicului a declarat că speră în continuare în salvare, dar spune că se consolează cu faptul că știe că tatăl ei, oceanograful Henri Nargeolet, se află în locul pe care îl iubea cel mai mult, anunță Mediafax.

Sidonie Nargeolet a declarat joi pentru Reuters că trăiește cu „mult stres, emoții foarte amestecate”, în timp ce căutările disperate ale submersibilului dispărut în apropierea epavei Titanicului au intrat într-o fază critică. Se așteaptă ca aerul să se termine pentru cele cinci persoane aflate la bord.

Ce a mai spus fiica bărbatului

„În unele momente, am multă speranță, sunt bine, cred și am multă speranță. Dar în altele, speranța dispare și este greu de suportat, iar cu cât trece mai mult timp devine tot mai greu”, a declarat Nargeolet, în vârstă de 39 de ani, pentru Reuters, în orașul La Massana, în microstatul european Andorra, unde locuiește.

„Uneori nu verific (știrile - n.r.) pentru că nu vreau să aud că se spune că acum au un nivel foarte scăzut de oxigen. Prefer să ascult lucruri pozitive, să sper că vor continua să îi caute”, a declarat ea, adăugând că se simte ușurată știind experiența vastă a tatălui său sub apă.

„Dacă nu vor fi găsiți, va fi foarte trist pentru noi, pentru că nu îl vom mai vedea. Ceea ce îi plăcea cel mai mult era să fie într-un submarin, (în apropierea - n.r.) Titanicului. Este locul unde îi plăcea cu adevărat să fie. Aș prefera ca el (să moară - n.r.) într-un loc unde este foarte fericit”, a declarat Nargeolet, în timp ce se străduia să-și stăpânească lacrimile.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul submarinului: 'Timpul de salvare e mult mai mare!'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.