Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filarmonica 'George Enescu' inaugurează, azi, stagiunea online, pe canalul propriu de YouTube

fge.org.ro
filarmonica enescu

Filarmonica „George Enescu” din Bucureşti se aliniază trendului digital din această perioadă de criză marcată de răspândirea noului coronavirus, anunţând înfiinţarea canalului de YouTube, care poate fi accesat, începând de joi, de la ora 19.00.

Prima înregistrare, difuzată în regim de live streaming pe canalele online (YouTube, site, Facebook), joi seară, va fi cea din 30 noiembrie 2018, din celebra serie "Concertele Centenarului de la Ateneul Român", care a fost dedicat Centenarului Marii Uniri. Orchestra condusă de Christian Badea a interpretat atunci două Rapsodii de George Enescu, dar şi lucrări de Serghei Rahmaninov şi Georges Bizet, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Mossadul recunoaște: Toate serviciile secrete ale lumii se bat pe materialele medicale

Pe acest canal, spectatorii vor regăsi în perioada următoare transmisiunile înregistrărilor concertelor simfonice, interviuri cu artiştii oaspeţi din ţară şi din străinătate, reportaje, documentare, conferinţe, evenimente în direct din Sala Mare a Ateneului Român. Înregistrările concertelor simfonice vor rămâne pe canalele online timp de 48 de ore.

Accesul pe canalele online ale Filarmonicii "George Enescu" va fi gratuit pentru toţi iubitorii muzicii, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Citește și: În vreme de pandemie, sub ochii ministrului Alexe se taie păduri într-o veselie

În contextul pandemiei de COVID-19, numeroase instituţii de profil, precum operele din Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca, au ales să difuzeze spectacole online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.