Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filiala lui Iohannis vrea ruperea USL: Nu am simtit ca suntem la guvernare

Mircea Cazan
Liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, a declarat luni că el s-a pronunțat în ședința de duminică seară cu conducerea partidului, pentru ieșirea liberalilor de la guvernare. ”Le-am spus că răspunsul primarilor noștri, răspunsul oamenilor noștri a fost că nu au simțit că sunt la guvernare. Rămân la părerea că dacă am venit împreună, atunci să plecăm împreună din această construcție politică, iar Victor Ponta să-și formeze un alt guvern”, a declarat președintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, citat de Turnul Sfatului.
Advertisement
Crin Antonescu şi Victor Ponta s-au reunit astăzi, la ora 13.00, în biroul președintelui Senatului pentru a discuta asupra remanierii guvernamentale, dar nici de această dată nu s-a ajuns la un compromis. După ședința din biroul lui Crin Antonescu de la Senat, care a durat trei sferturi de oră, Victor Ponta a afirmat că încă nu s-a înțeles cu liderul PNL.
Alături de preşedintele PNL, Crin Antonescu, la întâlnire a participat primarul Sibiului, Klaus Iohannis, nominalizat pentru funcţia de vicepremier, dar şi vicepreşedinţii cu atribuţii executive ai PNL şi liderii de filiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.