Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filiala PSD, in mare impas. Se vrea dizolvarea conducerii

PSD stiripesurse.ro

Filiala PSD Cluj-Napoca este intr-un imaps. Chiar preşedintele filialei, deputatul Aurelia Cristea, propune dizolvarea conducerii organizaţiei pe care o conduce şi spune că formaţiunea sa are nevoie de un 'rebranding doctrinar-strategic'.

Propunerea Aureliei Cristea a fost făcută, vineri, în şedinţa Biroului permanent al PSD Cluj-Napoca.

'PSD Cluj-Napoca va demara un nou proiect politic pus la dispoziţia comunităţii. Pornind de la premisa că democraţia se construieşte permanent iar politica se învaţă zilnic, trebuie să recunoaştem paşii greşiţi făcuţi în ultimii ani şi să acceptăm că la nivel local PSD are nevoie de un rebranding doctrinar-strategic, de leadership şi mai ales de un nou model organizatoric bazat mai mult pe energia voluntariatului. Ne propunem deschiderea PSD, modernizarea sistemului de promovare al membrilor de partid, accederea în funcţiile de conducere trebuind să se realizeze în baza unui CV profesional, a unor proiecte comunitare şi a unui portofoliu de activitate politică', a declarat, vineri, pentru AGERPRES, Aurelia Cristea.

Totodată, aceasta a lansat un apel către oamenii de stânga clujeni să participe la noul proiect.

'Cred că sunt suficienţi oameni de stânga care până în acest moment nu s-au regăsit în structura organizaţiei, pe care îi invit să participe la acest nou proiect dedicat comunităţii clujene. De asemenea, ne propunem să fim o platformă care să asigure valorificarea competenţelor şi a entuziasmului tinerilor, o formulă prietenoasă de dialog cu societatea civilă', a mai afirmat Aurelia Cristea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.