Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filipe Teixeria tras pe linie moartă la FCSBŞ Soarta lui depinde de cucerirea titlului

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Situaţia lui Filipe Teixeria (38 de ani) la FCSB este una incertă. Mijlocaşul nu face parte din planurile de moment ale lui Gigi Becali, astfel că din vară s-ar putea despărţi de vicecampioană. Totul depinde de cum va merge echipa în campionat, potrivit mediafax.

Becali a afirmat în cadrul unei intervenţii că dacă FCSB ia titlul, va lua anumite măsuri, iar dacă va avea parte de un nou eşec va gestiona într-un alt mod situaţia lui Teixeira. Un lucru e cert, până acum omul de afaceri este mulţumit de modul în care se pregăteşte veteranul lotului. Mai ales de evoluţiie din ultimele partide."Nu vreau să discutăm acum de Teixeira. Dacă luăm campionatul, altele vor fi soluţiile pe care le voi aplica. A jucat bine în ultimele meciuri. E constant, nu există emoţii la el. Dar nu vreau să spun acum de plecat, de venit", a spus Becali la Pro X, care a vorbit şi despre noutăţile care ar putea apărea în lot din vară:

Citeste si Augustin Lazăr, reacție după acuzațiile lui Carmen Dan privind dosarul 10 august: Respingem orice potențiale imixtiuni și acuzațiile de tergiversare

"O să aduc 2-3 jucători în vară. La ora asta, Darius Olaru nu ne interesează. Avem pe poziţia lui mulţi jucători. Eu caut un număr 8. Un 8-10! Implementez eu acum un nou post”.

Până la strategia din sezonul următor, FCSB trebuie să se concentreze pe returul play-off-ului Ligii 1. Are parte de o deplasare grea în etapa a 6-a, contra Viitorului Constaţa. Partida este programată duminică de la 21:00.

Clasamentul play-off-ului:

1. CFR Cluj – 38 de puncte

2. FCSB – 35 de puncte

3. Craiova – 30 de puncte

4. Viitorul – 29 de puncte

5. Astra – 24 de puncte

6. Sepsi – 20 de puncte

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.