Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filipine a câştigat pentru a patra oară titlul de Miss Univers - FOTO

www.thebitbag.com
Miss Universe

Catriona Gray din Filipine a fost încoronată, luni, Miss Univers, pentru a patra oară ţara din sud-estul Asiei câştigând concursul internaţional de frumuseţe, potrivit Reuters, scrie news.ro.

Gray, model filipinezo-australin în vârstă de 24 de ani, a câştigat titlul în capitala Bangkok, un a avut loc concursul, care a inclus pentru prima dată concurente transgen.

"Inima mea este plină de multă recunoştinţă. Au fost momente de îndoială când am simţit că sunt copleşită şi am simţit presiune", a spus Gray, care a purtat o rochie roşie şi portocalie, inspirată de Mount Mayon, un vulcan care a erupt anul acesta.

Gray a fost întrebată în timpul concursului despre viziunea ei privind legalizarea marijuanei iar răspunsul ei a fost că ea sprijină folosirea substanţei în scop medical.

După ce a fost încoronată, Gray a declarat jurnaliştilor că întrebarea a fost "relevantă" şi "un subiect la zi", referindu-se la războiul drogurilor în Filipine, război care a dus la moartea filipinezilor şi a cauzat semnale de alarmă la nivel internaţional.

Gray a spus în timpul competiţiei că lucrul într-o mahala din Manila a ajutat-o să descopere frumuseţea în situaţii dificile.

"Dacă aş putea să-i învăţ pe oameni să fie recunoscători, am avea o lume minunată unde negativitatea nu ar putea să se dezvolte şi nu ar fi încurajată, iar copiii ar zâmbi", a afirmat ea.

Miss Africa de Sud, Tamaryn Green, în vârstă de 24 de ani, s-a clasat pe locul secund, urmată de Miss Venezuela, Sthefany Gutiérrez, în vârstă de 19 ani.

Citește și: Filmul de animaţie 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' a debutat pe primul loc în box office-ului nord-american

Miss Spain, Angela Ponce, în vârstă de 27 de ani, a intrat în istorie ca prima persoană transgen care a concurat în cei 66 de ani de existenţă ai competiţiei.

Gray este a patra concurentă din Filipine care câştigă concursul Miss Univers şi a doua în trei ani.

Salvador Panelo, purtător de cuvânt al preşedintelui Rodrigo Duterte, a spus că victoria ei pune ţara pe harta mondială pentru "frumuseţea şi eleganţa ei". "

Filipine a câştigat anterior concursul Miss Univers în 2015, 1973 şi 1969.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.