Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Film cu o bătaie între adolescente din Roşiorii de Vede, distribuit pe Internet - Poliţiştii s-au sesizat

adevarul
bataie fete

Poliţia s-a sesizat după ce pe Internet a fost făcută publică o filmare în care o adolescentă era bătută de două fete într-un parc din Roşiorii de Vede, informează, joi, IPJ Teleorman, potrivit Agerpres.

"În urma unor imagini apărute în spaţiul public pe o reţea de socializare, din care rezultă că o fată este agresată fizic prin lovire de alte două tinere, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: la data de 20 ianuarie a.c. poliţiştii municipiului Roşiorii de Vede s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, constând în aceea că, la data de 19 ianuarie a.c. în jurul orei 13,00 - 13,30 într-un parc din municipiul Roşiorii de Vede, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic, prin lovire, de două persoane", precizează IPJ Teleorman.

Citește și: Cum s-a SCUZAT `ȘEFU`` și `BOSSU``Claudiu Manda în fața anchetatorilor DNA

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat cele două fete agresoare cu vârste de 14, respectiv 18 ani. Fata lovită are 15 ani.

"Până la acest moment, partea vătămată nu a depus plângere penală prealabilă, deşi a fost informată de poliţiştii municipiului Roşiorii de Vede cu privire la termenul legal de 3 luni de depunere a plângerii prealabile", mai anunţă IPJ Teleorman.

Conform sursei citate, poliţiştii continuă cercetările în cauză, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmează a fi luate măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.