Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmările pentru cel mai nou lungmetraj în care joacă Catherine Deneuve, victimă a unui AVC, au fost suspendate

google.com
catherine deneuve

Filmările pentru cel mai nou lungmetraj în care joacă actrița franceză Catherine Deneuve, care a suferit un accident vascular (AVC) la începutul acestei luni, au fost suspendate, urmând să fie reluate cel mai devreme la începutul anului 2020, potrivit gala.fr, scrie Mediafax.

Regizoarea Emmanuelle Bercot a filmat toate scenele din lungmetrajul "De Son Vivant" care nu presupuneau prezența legendarei actrițe, iar, luni, aceasta a anunțat suspendarea producției.

Pe 5 noiembrie, Catherine Deneuve filma o scenă într-un spital pentru acest lungmetraj când a suferit accident vascular ischemic.

Deneuve, în vârstă de 76 de ani, nu va rămâne cu sechele, dar trebuie să se odihnească o perioadă, potrivit unui comunicat dat publicității de familie, a doua zi după incident. "Din fericire, ea nu și-a pierdut funcțiile motorii, dar, bineînțeles, va trebui să se odihnească o perioadă", potrivit aceluiași document.

O sursă a declarat la momentul respectiv pentru televiziunea franceză BFMTV că actrița suferă de "oboseală" din cauza unui program prea încărcat.

Citește și: Justin Timberlake ar înșela-o pe soția sa, Jessica Biel, cu actrița Alisha Wainwright

Se pare că actrița se va alătura echipei filmului "De Son Vivant" cel mai devreme la începutul anului viitor.

Catherine Deneuve a ştiut cu multă inteligenţă să facă trecerea de la rolurile de sex-simbol din tinereţe la cele mature, serioase şi rămâne una dintre cele mai căutate actriţe franceze.

Anul acesta, ea și-a lansat la Festivalul de la Berlin filmul "L'adieu à la nuit", de André Téchiné, care surprinde frământările generate de radicalizarea islamistă a unui tânăr.

Catherine Deneuve, pe parcursul carierei sale impresionate, a câştigat două premii César, o Copa Volpi la Festivalul de la Veneţia, un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin şi o nominalizare la Oscar. Simbolizând eleganţa franceză, Catherine Deneuve este una dintre puţinele actriţe din Franţa care au fost incluse în Hall of Fame, la Hollywood. Pe 7 decembrie 2013, la Berlin, Catherine Deneuve a fost recompensată cu un premiu pentru întreaga carieră la gala organizată de Academia de Film Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.