Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmările pentru continuarea Black Panther vor începe în luna iulie a anului viitor

https://awardswatch.com/2018/03/15/saturn-awards-black-panther-leads-film-nominations-with-14-walking-dead-leads-tv-mentions/
Black Panther

Filmările pentru continuarea „Black Panther”, producţie Marvel, vor începe în luna iulie a anului viitor, informează The Hollywood Reporter, care scrie că distribuţiei se va alătura actorul Tenoch Huerta, cunoscut din „Narcos: Mexico”, potrivit news.ro.

Planurile pentru continuarea lungmetrajului de succes din 2018, care a generat încasări de peste 1,34 miliarde de dolari la nivel global, au fost suspendate după decesul neaşteptat al actorului Chadwick Boseman, la fel şi startul producţiei, programat iniţial pentru martie 2021.

Dacă anul acesta a fost primul începând cu 2009 când nu a fost lansat niciun film Marvel, compania se îndreaptă spre cel mai aglomerat an de până acum, cu multiple producţii în pregătire şi cu lansări, atât pentru marile ecrane, cât şi pentru televiziune.

Citește și: BREAKING Au fost VÂNDUTE, BĂTUTE, ÎNECATE controlat în CADĂ și INJECTATE cu heroină - Poveștile crunte a victimelor grupării lui Alex Bodi/Adrian Tâmplaru

Mai multe surse au declarat pentru The Hollywood Reporter că Marvel se pregăteşte acum pentru startul filmărilor la „Black Panther 2”, programate să aibă loc în Atlanta, începând cu luna iulie.

Mexicanul Tenoch Huerta se află în negocieri avansate pentru rolul antagonistului, în timp ce Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Winston Duke şi Angela Bassett sunt aşteptaţi să revină în noul film.

Marvel, care nu a comentat informaţiile, nu a dezvăluit până în prezent planurile făcute fără Boseman.

În cazul în care contextul epidemiologic o va permite, Marvel va lansa anul viitor trei lungmetraje: „Black Widow” (7 mai), „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” (9 iulie) şi „Eternals” (11 noiembrie), iar pentru 2022 are programate alte patru debuturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.