Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filme regizate de Anca Damian și Dan Chișu - în avanpremieră, la Festivalul 'Anonimul'

libertatea.ro
Dan Chisu

"Perfect sănătos", în regia Ancăi Damian, și "Aniversarea", de Dan Chișu, se numără printre lungmetrajele ce vor fi prezentate în avanpremieră, în cadrul Festivalului Internațional de Film Independent "Anonimul", ce se desfășoară între 7 și 13 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, informează un comunicat al organizatorilor transmis joi AGERPRES.

Alte producții ce vor fi văzute pentru prima dată pe ecranele românești sunt: "Capace", de Sorin Marin și Tudor Seichea Marin, și "Marița", de Cristi Iftime.

"Perfect sănătos", de Anca Damian, este povestea unui tânăr care încearcă să reconstituie ultimele momente din viață tatălui său și astfel tulbură liniștea unui oraș de provincie.

Citeşte şi: Dacian Cioloş, primul PAS către ADERAREA la un partid

"Aniversarea", în regia lui Dan Chișu, este ultimul film în care a jucat actorul Mircea Albulescu. Distribuția este completată de nume precum Răzvan Vasilescu, Emilia Dobrin, Lucian Ifrim, Dana Voicu, Emanuel Pârvu, Coca Bloos, Andra Chișu, Ingrid Berescu.

"Capace", de Sorin Marin și Tudor Seichea Marin, prezintă în distribuție actori precum Vlad Ivanov, Adrian Titieni și Diana Cavaliotti. Lungmetrajul spune povestea unui bărbat care își conduce afacerile cu autoritate și fără scrupule. Concurența îl atacă pe Bursă și bărbatul își amintește de un joc din copilărie.

"Marița", debutul în lungmetraj al lui Cristi Iftime, este titlul românesc din Competiția de lungmetraj Anonimul 14 și va fi lansat în cinematografele din România pe 1 decembrie.

La festivalul din Delta Dunării vor mai fi prezentate filmele "Ana, mon amour", de Călin Netzer, "Vara s-a sfârșit", de Radu Potcoavă, "Depărtare", de Teodora Totoiu, "Țara moartă", de Radu Jude, și "Planeta Petrila", de Andrei Dăscălescu.

Citeşte şi: Lia Olguţa Vasilescu, lovitură DURĂ pentru sindicalişti. Listă în 10 PUNCTE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.