Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filme şi animaţii de Crăciun vor putea fi urmărite în luna decembrie la posturile Disney

Twitter
Disney

Filme şi animaţii de Crăciun, un mix de episoade cu cei mai îndrăgiţi eroii ai copiilor şi un episod special numit „Mickey şi Minnie: O Dorinţă de Crăciun”, fac parte din grila lunii decembrie a posturilor Disney, conform news.ro.

Disney Channel

În săptămâna dinaintea Crăciunului, între 20 şi 24 decembrie, de la ora 11:00, vor fi difuzate episoade duble din cele mai îndrăgite seriale de la Disney Channel: „Casa lui Raven”, „Baftă, Charlie”, „Mereu la mijloc”, „Tabără cu peripeţii”, „Miraculos: Buburuza şi Motan Noir”, „Familia Greens la Oraş”.

Filmul „E Crăciunul... din nou?!” va avea premiera pe 24 decembrie, la ora 12:00.

Rowena „Ro” (Estevez), o copilă entuziastă în vârstă de 11 ani, se confruntă cu divorţul complicat al părinţilor ei în preajma sărbătorilor de iarnă. Ea îşi doreşte ca lucrurile să redevină cum erau înainte să apară în peisaj noua iubită a tatălui ei şi fiul acesteia şi îi împărtăşeşte dorinţa ei lui Moş Crăciun pe care îl întâlneşte la mall. Situaţia ia o altă turnură şi ea ajunge să retrăiască aceeaşi zi din nou şi din nou. Blocată în această buclă, fata trebuie să înveţe să îşi iubească noua familie şi să înveţe adevăratul sens al Crăciunului.

În weekendul de Crăciun, fanii serialului animat „Miraculos: Buburuza şi Motan Noir” pot viziona toate cele 13 episoade din cel mai recent sezon. Buburuza şi Motan Noir continuă să lupte alături de noi aliaţi împotriva unui adversar din ce în ce mai puternic şi hotărât, în al patrulea sezon. Viaţa celor doi supereroi este plină de provocări, inclusiv la şcoală, unde sunt doi elevi aparent obişnuiţi.

Disney Junior

Episoade în premieră din al cincilea sezon „Eroii în pijama” vor fi difuzate, începând cu 4 decembrie, în fiecare weekend, de la ora 09:30.

Cei trei supereroi copii, Pisoi, Şopi şi Bufniţă, revin cu aventuri fără egal. Ninja Nocturnul preia sediul Eroilor in Pijama pentru a fura puterile magice din cristalul acestora şi cei trei vor lucra în echipă pentru a restaura ordinea.

Sezonul secund din „T.O.T.S. - Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor” debutează pe 6 decembrie şi episoadele vor putea fi urmărite de luni până vineri, de la ora 09:30.

Click şi Zglobi revin cu noi aventuri pline de învăţăminte pentru copii. Click, un pinguin tenace, şi Zglobi, un flamingo plin de bunătate, fac echipă în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). Cei doi zburători învăţăcei trebuie să îşi folosească din plin blândeţea pentru a livra bebeluşi de animale la familiile lor, peste tot pe glob.

Weekendul 18 - 19 decembrie este rezervat unui maraton de episoade cu eroul Marvel preferat, „Păienjenel”.

În săptămâna dinaintea Crăciunului - din 20 decembrie, de la ora 09:05 - Disney Junior a pregătit un mix de episoade cu cei mai îndrăgiţi eroii ai copiilor din serialele „Blue”, „Fancy Nancy Clancy”, „Gaşca puişorilor”, „Vampirina”, „Prietenii căţeluşi”, „Păienjenului Marvel şi prietenii săi uimitori”.

Pe lângă acestea, va fi difuzat , pe 24 decembrie, la ora 09:30, episodul special „Mickey şi Minnie: O Dorinţă de Crăciun”.

În fiecare an Mickey, Minnie şi prietenii lor petrec sărbătorile împreună şi se bucură de tradiţii. Însă anul acesta îi prinde răspândiţi în diferite colţuri ale lumii şi trec printr-o mulţime de aventuri pentru a reuşi să se întoarcă în Hot Dog Hill la timp pentru sărbători. În ciuda multelor obstacole, Mickey îşi pune o dorinţă şi, cu ajutorul lui Moş Crăciun, cei şase prieteni reuşesc să ajungă acasă în ajunul Crăciunului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.