Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmele cu mafioți nu sunt ficțiune în Italia! Cinci polițiști au torturat un român: L-au pus să urineze, l-au târât pentru a şterge urina cu corpul

Filmele cu mafioți nu sunt ficțiune în Italia! Cinci polițiști au torturat un român: L-au pus să urineze, l-au târât pentru a şterge urina cu corpul

Cinci poliţişti din Verona, în nord-estul Italiei, au fost plasaţi sub arest la domiciliu, suspectaţi de torturarea unor persoane reţinute - în principal migranţi -, scrie miercuri presa italiană, relatează AFP.

Cotidianul La Stampa dezvăluie că un inspector şi patru agenţi sunt acuzaţi de lovirea şi insultarea unor persoane arestare în diverse intervenţii, iar aproximativ 12 colegi de-ai lor sunt anchetaţi, suspectaţi de faptul că nu le-au oprit acţiunile.

Cotidianul citează un fost deţinut - un român - care povesteşte că aceşti poliţişti l-au obligat să urineze într-un colţ al celulei, în sediul Prefecturii Poliţiei din Verona, pentru că nu au vrut să-l ducă la toaletă, iar apoi l-au bătut şi l-au târât în acel colţ pentru a şterge urina cu corpul său.

”În cazul în care aceste fapte se confirmă, sunt de o gravitate uriaşă”, a declarat miercuri ministrul italian de Interne Matteo Piantedosi

Un asemenea comportament ”aduce atingere demnităţii victimelor, dar şi onoarei şi reputaţiei” poliţiştilor cinstiţi, a subliniat el.

O braziliancă transsexuală a depus plângere, în urmă cu o săptămână, la Milano, tot în nordul Italiei, împotriva unor poliţişti, după ce au bătut-o.

Înregistrarea video a violenţelor a devenit virală pe Internet.

În înregistrare apar trei agenţi care o încercuiesc pe această femei în vârstă de 41 de ani, o lovesc în cap şi la coaste cu bastoane şi o stropesc pe faţă de gaz iritant, în timp ce ea este aşezată în stradă, cu mâinile ridicate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.