Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmele din seria Ruby Herring Mysteries, în august la postul Diva

televizor

Seria de trei filme de investigaţie „Cazurile lui Ruby Herring” va fi difuzată de postul Diva, în premieră românească, în luna august, duminica, de la ora 16:00, potrivit news.ro.

Ruby Herring (interpretată de Taylor Cole), jurnalist specializat pe ştiri, descoperă o crimă la nunta verişoarei ei şi lansează propria investigaţie pentru a prinde făptaşul. Ajutată de detectivul Jake Killian (Stephen Huszar), ea descoperă o oportunitate în carieră, relatarea infracţiunilor.

„Cazurile lui Ruby Herring: Martorul mut/ Ruby Herring Mysteries: Silet Witness” (2019) prezintă, pe 1 august, începutul aventurii lui Ruby. Metodele ei inovative şi pornirea de a căuta mereu adevărul se dovedesc utile în viaţa de jurnalist, dar şi de investigator.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

Pe 8 august, este difuzat filmul „Cazurile lui Ruby Herring: Cu ultima suflare/ Ruby Herring Mysteries: Her Last Breath” (2019). Împreună cu detectivul Jake Killian, Ruby investighează un accident auto suspect soldat cu o victimă. Problema apare când după închiderea cazului, ea găseşte indicii care sugerează că prima concluzie nu a fost cea corectă.

„Cazurile lui Ruby Herring: Predicţie, crimă/ Ruby Herring Mysteries: Prediction Murder” (2020) este programat pe 15 august. De această dată, Ruby găseşte indicii despre o crimă ce a avut loc cu cinci ani în urmă, în care a fost implicat un medium local. Ea şi Killian redeschid cazul şi încep să investigheze noile probe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.