Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'Aquaman' s-a menţinut pentru al patrulea weekend consecutiv pe primul loc în box office-ul românesc

Action News Now
Box office

Filmul „Aquaman”, cu Jason Momoa în rol principal, s-a menţinut pentru al patrulea weekend consecutiv pe primul loc în box office-ul românesc, scrie news.ro.

Lungmetrajul regizat de James Wan a generat încasări de 986.865 de lei şi a fost vizionat de 41.473 de spectatori, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia.

Animaţia „Ralph rupe netu'/ Ralph Breaks the Internet” s-a menţinut pe poziţia a doua, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 432.439 de lei, jumătate faţă de performanţa din primul weekend.

Locul al treilea este ocupat de „Crăiasa zăpezii: Ţinutul oglinzilor/ The Snow Queen: Mirrorlands”. În weekendul de debut, filmul de animaţie a generat încasări de 430.034 de lei şi a fost vizionat de 22.010 spectatori.

„Curierul traficanţilor/ The Mule”, thriller semnat de Clint Eastwood, care joacă alături de Bradley Cooper, a coborât un loc, în al doilea weekend de la premieră, clasându-se pe patru. Filmul a generat încasări de 398.471 de lei şi a fost vizionat de 18.495 de spectatori.

Citește și: Cel mai mare festival religios din lume se desfășoară în India - Sunt așteptați milioane de pelerini

Filmul SF „Bumblebee” şi-a menţinut poziţia, a cincea, după al treilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 353.998 de lei şi a fost vizionat de 15.403 spectatori.

Comedia-dramă „Asistent de (ne)voie/ The Upside”, cu Kevin Hart, Bryan Cranston şi Nicole Kidman în distribuţie, a debutat pe locul al şaselea în top, cu încasări de 345.619 lei şi 16.882 de spectatori.

Drama muzicală „Bohemian Rhapsody”, despre ascensiunea trupei Queen, a urcat un loc în clasament, până pe şapte, după ce - în al 11-lea weekend de la premieră - a generat încasări de 245.841 de lei şi a fost vizionată de 10.872 de spectatori.

Comedia „Holmes şi Watson”, cu John C. Reilly şi Will Farrell, a coborât patru locuri, până pe opt. Filmul a generat, în al doilea weekend de la premieră, încasări de 194.005 lei şi a fost vizionat de 9.202 spectatori.

Comedia „A doua şansă/ Second Act”, cu Jenifer Lopez şi Leah Remini în distribuţie, a coborât două poziţii, până pe nouă, după al cincilea weekend, când a generat încasări de 186.116 lei şi a fost vizionată de 8.452 de spectatori.

Filmul de animaţie „Omul-Păianjen: În lumea păianjenului/ Spider-Man: Into the Spider-Verse" s-a clasat pe locul al zecelea, în coborâre patru locuri, după ce - în al treilea weekend de la premieră - a generat încasări de 163.252 de lei şi a fost vizionat de 7.965 de spectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.