Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul cu super-eroi 'Aquaman' se menţine pe primul loc în box-office-ul nord-american

Action News Now
Box office

Filmul cu super-eroi "Aquaman" se menţine pe primul loc în box-office-ul nord-american pentru a treia săptămână de la lansare, potrivit cifrelor preliminare publicate duminică de societatea de specialitate Exhibitor Relations şi preluate de AFP, potrivit Agerpres.

În regia lui James Wan, această peliculă cu Jason Momoa în rolul principal a obţinut încasări de 30, 7 milioane de dolari de vineri până duminică în Statele Unite şi Canada şi de 259,7 de milioane de dolari de la lansarea pe marile ecrane. 

Erou pe Pământ şi apărător al adâncurilor, Arthur Curry (Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, cel de rege al Atlantidei. 

Alături de Jason Momoa, din distribuţia acestei producţii Warner Bros. - cu efecte vizuale copleşitoare ce reconstruiesc imperiul subacvatic al celor şapte mări - mai fac parte Amber Heard care o interpretează pe Mera, o luptătoare neînfricată; Willem Dafoe în rolul lui Vulko; Patrick Wilson, ca Orm, actualul conducător al regatului subacvatic; Dolph Lungren în rolul Nereus şi Nicole Kidman în rolul mamei lui Arthur. 

Studiourile Warner au oferit prin "Aquaman" primul lor lungmetraj dedicat acestui erou acvatic după apariţia sa în "Justice League" (2017) - un film cu încasări de 482,8 milioane de dolari la nivel mondial, potrivit specialistului de la ComScore, Paul Dergarabedian. 

Pe locul al doilea regăsim new-entry-ul "Escape Room", cu 18 milioane de dolari încasaţi pe parcusul weekend-ului.

Citește și: Biletele la festivalul Coachella Valley Music and Arts Festival 2019 au fost sold out după şase ore

În această dramă, Adam Robitel - un tânăr regizor cunoscut în special pentru filmul horror "Insidious: The Last Key" - promite să-i ţină pe spectatori cu sufletul la gură, urmărind un joc la care participă 6 străini şi care scapă de sub control, crescând enorm miza pentru participanţii care trebuie să-şi folosească inteligenţa şi intuiţia pentru a supravieţui. 

În rolurile principale ale filmului, cu un buget de 9 milioane de dolari, pot fi urmăriţi actorii Deborah Ann Woll, Taylor Russell, Tyler Labine, dar şi regizorul Adam Robitel. 

Locul al treilea revine după acest weekend peliculei "Mary Poppins Returns", cu Emily Blunt în rolul celebrei bone, cu încasări de 15,7 milioane în weekend şi de 138,7 milioane de dolari de la apariţia sa în cinematografe în urmă cu trei săptămâni. 

Ca şi în săptămâna precedentă, producţia "Spider-Man: Into the Spider-Verse", câştigătoare a Globului de Aur pentru cea mai bună animaţie, rămâne pe locul al patrulea, cu încasări de 13 milioane de dolari şi de 133,8 de milioane de dolari la lansare. Animaţia oferă spectatorilor o nouă versiune a binecunoscutului super-erou din benzile desenate Marvel, întruchipat de această dată de un adolescent portorican şi afro-american. 

În cădere două locuri, "Bumblebee" care oferă rolul principal unui robot din saga "Transformers", ocupă după acest weekend poziţia a cincea a clasamentului, cu încasări de 12,7 de milioane de dolari în trei zile şi de 97,1 de milioane de dolari în total.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.