Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul de groază 'The Nun', lider în box office-ul românesc de weekend

calugarita

"Călugărița: Misterul de la mănăstire/ The Nun", de Corin Hardy, un film din universul horror "The Conjuring", turnat în România, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 1.811.798,53 de lei în weekendul premierei, scrie Mediafax.

Cu Demian Bichir, Taissa Farmiga și Jonas Bloquet în distribuție, filmul prezintă povestea unei tinere călugărițe, a unui exorcist și a unui ghid, care trebuie să se confrunte cu un secret întunecat la o mănăstire din Transilvania anului 1952.

Lungmetrajul "Alpha", de Albert Hughes, coboară pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 324.502 lei în al treilea weekend pe marile ecrane. Regizorul Albert Hughes, care a mai semnat producții spectaculoase ca "Din Iad - Jack Spintecătorul/ From Hell" și "Cartea lui Eli/ The Book of Eli", spune în acest film o poveste despre supraviețuire de acum 20 de milenii, din plină preistorie. Povestea adolescentului care învață să supraviețuiască și, pe parcurs, schimbă istoria omenirii este spusă în imagini spectaculoase și în scene pline de afecțiune, dar cu tonuri care pot să te țină cu sufletul la gură. Dacă protagonistul pare cunoscut, aceasta este pentru că australianul Kodi Smit-McPhee a mai apărut în "X-Men: Apocalypse", lansat în 2016, dar, de data aceasta, nu mai este albastru la față. Și, în fond, cine îl recunoaște merită felicitat, pentru că a reușit să nu țină cont de culoare.

Pelicula "Spionul care mi-a dat papucii/ The Spy Who Dumped Me", de Susanna Fogel, cu Mila Kunis și Justin Theroux, a urcat un loc în topul încasărilor de weekend, până la poziția a treia, cu 188.370,67 de lei, potrivit cinemagia.

Citește și: Denise Rifai a 'explodat' și le aruncă mănușa jurnaliștilor Antena3: 'Alo, dl Gâdea, dl Badea, dl Ursu, vă ține?'

Filmul "MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg", de Jon Turteltaub, coboară o poziție, până pe locul al patrulea, cu încasări de 165.882,69 de lei de vineri până duminică. Orice adânc al oceanului are monstrul lui de scos la lumină. Cel din "Meg" este Megalodon, un rechin uriaș care a pierdut momentul în care s-a anunțat că preistoria s-a terminat și bântuie prin spaimele cercetătorilor. Dar, ca orice suflet, și monștrii au prietenii lor. Jason Statham este responsabil cu urmărirea și rezolvarea problemelor marine. Cartea de la care a pornit aventura a fost publicată în 1997, "Meg: A Novel of Deep Terror", de Steve Alten.

Lungmetrajul de acțiune "Misiune: Imposibilă. Declinul/ Mission: Impossible. Fallout", de Christopher McQuarrie, cu Tom Cruise în rolul principal, a urcat un loc, până pe al cincilea, cu încasări de 151.035,92 de lei. În cel de-al șaselea film al francizei de succes, Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa (Impossible Mission Force), specializată în spionaj în condiții extreme, se lansează într-o cursă contra cronometru pentru a recupera plutoniul sustras de o organizație teroristă internațională.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești în weekend este completat de "Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă/ Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation", de Genndy Tartakovsky (143.754 de lei), "Norm de la Polul Nord 2. Cheia orașului/ Norm of the North 2: Keys to the Kingdom", de Tim Maltby (74.714,74 de lei), "Incredibilii 2/ Incredibles 2", de Brad Bird (73.001 lei), "Legenda lui Slender Man/ Slender Man", de Sylvain White (72.080 de lei), și "Haideţi, Tineri Titani, la film!/Teen Titans Go! To the Movies", de Aaron Horvath și Peter Rida Michail (64.320,65 de lei).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.