Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw' a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Action News Now
Box office

Filmul de acţiune „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, cu Dwayne Johnson, Jason Statham şi Idris Elba în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 60,8 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com, scrie news.ro.

Lungmetrajul regizat de David Leight îi are în centru pe omul legii Luke Hobbs şi proscrisul Dechard Shaw, care formează o alianţă când un răufăcător cibernetic ameninţă viitorul omenirii. Din distribuţia spinoff-ului, cu buget estimat la 200 de milioane de dolari, fac parte şi Vanessa Kirby, Helen Mirren şi Eiza González.

La nivel global, în primul weekend, filmul a generat încasări de 180 de milioane de dolari.

Lungmetrajul live-action „The Lion King”, regizat de Jon Favreau, a coborât un loc în topul nord-american, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 38,2 milioane de dolari. Cumulat, filmul a generat, la nivel global, încasări de 1,19 miliarde de dolari.

Cel de-al nouălea lungmetraj al lui Quentin Tarantino, „Once Upon a Time... in Hollywood”, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino şi Margot Robbie în distribuţie, s-a clasat pe locul al treilea. În al doilea weekend de la debut, filmul a generat încasări de 20 de milioane de dolari.

Citește și: Emma Watson, Kristen Stewart şi Claire Foy o interpretează pe Julieta pentru calendarul Pirelli 2020

„Spider-Man: Far From Home”, al şaptelea film al francizei, a coborât un loc în top, până pe patru. În al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 7,7 milioane de dolari. Cumulat, filmul a înregistrat încasări de 1,07 miliarde de dolari.

Animaţia „Toy Story 4” s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre o poziţie, după ce, în al şaptelea weekend de la lansare, a generat încasări de 7,1 milioane de dolari.

Comedia muzicală „Yesterday”, regizată de Danny Boyle, s-a menţinut pe poziţia a şasea în box office-ul nord-american. În al şaselea weekend de la premieră, a generat încasări de 2,44 de milioane de dolari.

Comedia „The Farewell”, cu Awkwafina în distribuţie, a urcat trei locuri în top, până pe şapte, după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a generat încasări de 2,42 de milioane de dolari.

Locul al optulea a fost ocupat de filmul horror „Crawl”, regizat de Alexandre Aja, în coborâre trei poziţii. În al patrulea weekend de la debut, lungmetrajul a generat încasări de 2,1 milioane de dolari.

Filmul fantasy „Aladdin” al lui Guy Ritchie, cu Will Smith în distribuţie, a coborât două locuri, până pe nouă, după al 11-lea weekend de la debut, când a generat încasări de 2 milioane de dolari. La nivel global, lungmetrajul a generat încasări totale de 1,02 miliarde de dolari.

Filmul horror „Annabelle Comes Home”, al şaptelea din Universul Conjuring, a coborât o poziţie, până pe zece, după ce, în al şaselea weekend de la premieră, a generat încasări de 0,8 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.