Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'Kingsman: Cercul de Aur' s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

comicsbeat.com
film Kingsman The Golden Circle

Lungmetrajul „Kingsman: Cercul de Aur/ Kingsman: The Golden Circle”, regizat de Matthew Vaughn, cu actorii Colin Firth, Mark Strong, Julianne Moore şi Halle Berry în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, după al doilea weekend de la lansare.

Pelicula a generat încasări de 421.174 de lei şi a fost vizionată de 18.861 de spectatori.

Filmul horror „Linia morţii/ Flatliners”, de Niels Arden Oplev, cu Ellen Page şi Kiefer Sutherland în distribuţie, a debutat pe poziţia a doua în clasamentul românesc, cu încasări de 378.302 de lei şi 19.844 de spectatori.

Animaţia ”The LEGO Ninjago Movie”, creată de Charlie Bean, Bob Logan şi Paul Fisher, a coborât pe locul al treilea în top, după ce a generat încasări de 243.013 de lei şi a fost vizionată de 12.696 de spectatori în al doilea weekend de la premieră.

Comedia ”Logan Lucky: Cursa norocului/ Logan Lucky”, regizată de Steven Soderbergh, cu Daniel Craig, Channing Tatum, Riley Keough, Adam Driver, Katie Holmes şi Katherine Waterston în distribuţie, a debutat pe locul al patrulea. Filmul a încasat în primul weekend pe marile ecrane româneşti 214.034 de lei şi a fost vizionat de 10.275 de spectatori.

Horrorul „It”, bazat pe romanul omonim semnat de Stephen King, a coborât, după al patrulea weekend de la premieră, pe locul al cincilea, după ce a încasat 163.767 de lei şi a fost vizionat de 8.473 de spectatori.

Filmul de acţiune ”Asasin american/ American assassin”, cu Michael Keaton în distribuţie, a coborât, după al treilea weekend de la premiera românească, pe locul al şaselea, cu încasări de 161.823 de lei şi 7.767 de spectatori.

Pe poziţia a şaptea în box office-ul românesc se află ”Hitman's Bodyguard: Care pe care/ The Hitman's Bodyguard”, regizat de Patrick Hughes, cu Gary Oldman, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson şi Salma Hayek în distribuţie. Filmul de acţiune a încasat în al cincilea weekend de la premieră 135.529 de lei şi a fost vizionat de 6.474 de spectatori.

Animaţia ”Goana după alune 2/ The Nut Job 2: Nutty by Nature”, de Cal Brunker, se află pe locul al optulea în box office-ul românesc, după ce a încasat, în al şaselea weekend de la premieră, 91.185 de lei şi 4.701 de spectatori.

”Emoji Filmul. Aventura zâmbăreţilor/ The Emoji Movie”, animaţie regizată de Anthony Leondis, s-a menţinut pe locul al nouălea în top, după ce, în al optulea weekend de la premiera românească, a generat încasări de 86.578 de lei şi a fost vizionată de 4.369 de spectatori.

Drama ”Victoria şi Abdul/ Victoria and Abdul”, de Stephen Frears, cu Judi Dench şi Ali Fazal în rolurile principale, se află pe locul al zecelea în topul românesc, după al doilea weekend de la premieră, cu încasări de 73.712 de lei şi 3.507 spectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.