Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul Tomb Raider a debutat pe primul loc în box office-ul românesc. Alte două premiere, în top 10

Phoenix
cinema

Filmul „Tomb Raider Începutul/ Tomb Raider”, regizat de Roar Uthaug, cu suedeza Alicia Vikander în rolul protagonistei Lara Croft, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de peste 1,1 milioane de lei, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: Augustin Zegrean, reacţie DURĂ la REFUZUL CCR de a se întâlni cu experții Comisiei Europene pe MCV

În această peliculă, care a generat încasări de 1.149.674 de lei, Lara Croft, fiica independentă a unui aventurier foarte excentric ce a dispărut atunci când ea era la vârsta adolescenţei, este o tânără de 21 de ani fără nicio direcţie în viaţă. Lara străbate străzile haotice ale Londrei, fiind un curier pe bicicletă ce abia îşi poate plăti chiria, potrivit cinemagia.ro.

Comedia animată „Prinţesa furată/ Stolen Princess”, regizată de Oleg Malamuzh, cu Alexandra Radu, Cristi Neacşu, Raul Stănulescu şi Ionuţ Ionescu în distribuţie, a debutat pe cel de-al doilea loc în box office-ul românesc. Filmul a generat încasări de 624.494 de lei, după ce a fost vizionat de 35.365 de spectatori.

Lungmetrajul „Red Sparrow”, cu Jennifer Lawrence în rol principal, s-a situat pe cel de-al treilea loc în clasament, în cel de-al treilea weekend de la debut. Thrillerul regizat de Francis Lawrence a fost vizionat de 13.918 de spectatori şi a generat încasări de 310.269 de lei.

Comedia „Gringo: Amator în misiune/ Gringo”, regizată de Nash Edgerton, cu Charlize Theron în distribuţie, a debutat pe cel de-al patrulea loc în top, cu încasări de 283.670 de lei, după ce a fost vizionată de 13.833 de spectatori.

După a cincea săptămână de la premieră, „Pantera Neagră/ Black Panther”, prima adaptare Marvel pentru marile ecrane cu un supererou de culoare, regizat de Ryan Coogler, a coborât pe cel de-al cincilea loc în top, după ce a generat încasări de 270.700 de lei.

Citeşte şi:  Emoții URIAȘE pentru fosta eminență cenușie a PSD: Viorel Hrebenciuc află astăzi decizia ÎCCJ

„Jocul de-a detectivii/ Game Night”, cu Rachel McAdams şi Jason Bateman în distribuţie, a coborât pe locul al şaselea în clasament, după ce a generat încasări de 214.527 de lei şi a fost vizionat de 10.179 de spectatori.

„Death Wish: Răzbunarea”, cu Bruce Willis, Vincent D'Onofrio şi Elisabeth Shue în distribuţie, a coborât pe locul al şaptelea în box office-ul românesc, în cel de-al doilea weekend de la debut. Filmul a generat încasări de 139.961 de lei.

Thrillerul „Cod roşu de jaf/ The Hurricane Heist” s-a situat pe cel de-al optulea loc în clasament, în cel de-al doilea weekend de la debut. Filmul a fost vizionat de 4.738 de spectatori şi a generat încasări de 98.959 de lei.

Animaţia „Ferdinand”, cel mai longeviv lungmetraj din top 10 al box office-ului românesc, s-a situat pe cel de-al nouălea loc în top. Filmul, regizat de Carlos Saldanha, cu John Cena, a generat, în al 13-lea weekend de la premieră, încasări de 71.427 de lei şi a fost vizionat de 3.528 de spectatori.

Desemnat „cel mai bun film” la gala premiilor Oscar de anul acesta, lungmetrajul „Forma apei/ The Shape of Water” al lui Guillermo del Toro s-a situat pe cel de-al 10-lea loc în clasament, după el de-al patrulea weekend de la debut. Filmul a fost vizionat de 3.096 de spectatori şi a generat încasări de 68.126 de lei.

Citeşte şi: Curtea de Apel Ploieşti TRANŞEAZĂ conflictul dintre Laura Codruţa Kovesi şi Antena 3: Magistraţii dau astăzi SENTINŢA .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.