Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'Wonder Woman 1984', cu Gal Gadot în rolul principal, s-a clasat în fruntea box office-ului nord-american pentru al treilea weekend consecutiv

YouTube
wonder woman

Lungmetrajul „Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins, s-a clasat în fruntea box office-ului nord-american pentru al treilea weekend consecutiv.

Filmul cu Gal Gadot în rol principal a generat încasări de 3 milioane de dolari în al treilea weekend de la premieră, aducând totalul nord-american la 32,6 milioane de dolari, potrivit news.ro.

Citește și: 'Pilda Generalului Zeu' în PNL

La nivel global, producţia cu buget de 200 de milioane de dolari a generat până în prezent încasări de 131,4 milioane de dolari. Chiar dacă va înregistra pierderi, având în vedere contextul sanitar, Warner Bros. a dat deja undă verde celui de-al treilea lungmetraj din franciză, care va fi regizat tot de Jenkins.

„Wonder Woman 1984” a fost lansat pe 25 decembrie, atât în cinematografe, cât şi pe HBO Max. Nu este clar câţi utilizatori ai platformei au vizionat filmul, însă compania de producţie a transmis că este vorba despre cifre record. Filmul va mai fi disponibil pentru streaming timp de două săptămâni şi va reveni pe platformă în a doua jumătate a anului.

Locul al doilea în box office-ul nord-american a fost ocupat de animaţia „The Croods: A New Age”, care şi-a menţinut poziţia după ce, în al şaptelea weekend de la debut, a generat încasări de 1,8 milioane de dolari. Totalul nord-american este acum de 36,8 milioane de dolari.

„News of The World”, cu Tom Hanks, s-a menţinut pe locul al treilea în clasament, cu încasări de 1,2 milioane de dolari în al treilea weekend de la lansare.

Filmul fantasy „Monster Hunter", regizat de Paul W.S. Anderson, cu Milla Jovovich în rol principal, a ocupat locul al patrulea, după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a generat încasări de 1,1 milioane de dolari.

Thrillerul „Fatale”, cu Hillary Swank în rol principal, şi-a menţinut de asemenea poziţia, a cincea, după ce, în al patrulea weekend, a generat încasări de 670.000 de dolari.

To 10 în box office-ul nord-american de weekend este completat de „Promising Young Woman”, „Pinocchio”, „The War with Grandpa”, „Come Play” şi „Alien” (relansat).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.