Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Final de căsnicie pentru Ana Maria Brânză? Surse din cercul de prieteni ai campioanei spun că aceasta și-a făcut bagajele și a plecat de acasă

anamariabranza.ro
Ana Maria Brânză

Ana Maria Brânză și-a făcut bagajele și a plecat de acasă! Surse din cercul de prieteni ai campioanei spun că ea ar fi decis să se despartă de soțul său, Pavel Popescu, antrenorul secund al echipei naționale de polo feminin, scrie romaniatv.net.

Se pare că nu este vorba despre o simplă ceartă între soți, iar motivul care a stat în spatele deciziei fostei scrimere este unul cât se poate de serios.

Ana Maria Brânză a decis să părăsească căminul conjugal deoarece nu a vrut să treacă cu vederea faptul că soțul său a călcat strâmb. Mai mult, cei doi și-au șters toate pozele comune pe care le aveau pe rețelele de socializare și se pare că un divorț la notar este iminent.

Ana Maria Brânză s-a căsătorit în 2015 cu poloistul Pavel Popescu, după o relaţie de mai mulţi ani, și până nu de mult cei doi erau văzuți ca un cuplu extrem de solid.

În urmă cu câteva luni fosta mare campioană a vorbit deschis despre căsnicia cu soțul ei, subliniind faptul că de-a lungul timpului amândoi s-au susținut necondiționat.

„Noi ne-am propus de la bun început să facem echipă bună împreună. Iată că au trecut câțiva ani și încă nu vrea nimeni să se transfere. Faptul că am activat amândoi în același domeniu a contat enorm, pentru simplul fapt că ne înțelegeam unul altuia activitatea și ne susțineam.

Acum el este cel care a rămas implicat, eu m-am transferat către partea de administrație sportivă, dar cumva faptul că am trăit, printre picături, concentrat cred că ne-a ajutat teribil de mult”, a declarat Ana Maria Brânză.

De-a lungul timpului, Ana Maria Brânză a recunoscut că viața de familie pe care o are cu Pavel Popescu este trăită în reprize și că de cele mai multe ori stau despărțiți.

„Viața noastră de familie o trăim în reprize mai scurte și mai intense, sunt avantaje și dezavantaje, trebuie să recunosc, dar noi ne permitem un prânz în mijlocul săptămânii în oraș, ceea ce alți oameni, cu o viață normală, nu își pot permite. Se întâmplă ca la evenimentele speciale din viețile prietenilor noștri să nu fim mereu împreună, dar important este că ne-am întâlnit la nunta noastră, chiar dacă a doua zi el a trebuit să plece în cantonament”, a mai spus campioana la scrimă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.