Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Final NEAȘTEPTAT în scandalul dintre un polițist local și doi agenți de la Brigada Rutieră din București

http://www.cronicadebraila.ro
Politia Locala

Agentul de la Poliția Locală Sector 1 care a insultat, la finalul săptămânii trecute, un coleg de la Poliția Rutieră a fost amendat cu suma 1.300 de lei, pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare

Procesul verbal de sancționare contravențională a polițistului local a fost întocmit marți, pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, precum si pentru refuz de legitimare. Astfel, polițistul local a fost amendat cu suma de 1.300 de lei, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Poliției Capitalei.

Citește și: Video EXPLOZIV Siegfried Mureșan îl face PRAF pe Klaus Iohannis: A fost de partea celor care au încălcat statul de drept

Amenda vine după ce au fost demarate anchete în Capitală, în urma apariției imaginilor în spațiul public, care surprind un scandal între un polițist local și unul de la Brigada Rutieră.

Brigada Rutieră a transmis, sâmbătă, că atât polițistul local, cât și cel rutier se aflau în timpul serviciului și aveau atribuții în domeniul siguranței rutiere. „Atât polițistul rutier, cât și polițistul local se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în domeniul siguranței rutiere. Se efectuează verificări cu privire la discuția dintre polițistul din cadrul Brigăzii Rutiere și cel al Poliției Locale, pentru a se stabili contextul acestuia și motivele care l-au declanșat”, arată polițiștii de la Brigada Rutieră, într-un comunicat de presă.

Sursa citată precizează că niciun responsabil din managementul Brigăzii nu a antamat vreo intervenție cu privire la activitatea polițistului din cadrul Brigăzii Rutiere.

În spațiul public a apărut o filmare în care un polițist de la Brigada Rutieră îi cere unui agent de la Rutieră să se legitimeze, iar acesta a refuzat, între cei doi izbucnind un scandal, pe stradă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.