Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FINAL pentru Laura Codruța Kovesi: Fosta şefă a DNA, denunţată de Mircea Negulescu, zis Portocală (surse)

antena3.ro
Lucian Onea Mircea Negulescu

Laura Codruța Kovesi are parte de momente teribile. În ziua în care Parlamentul European a anunțat că o susține pentru șefia Parchetului European, Kovesi a fost pusă, oficial, sub urmărire penală în al doilea dosar, potrivit unor surse judiciare.

Sursele judiciare precizează, pentru STIRIPESURSE.RO, că Laura Codruţa Kovesi a fost denunţată de Mircea Negulescu, fost procuror la DNA Ploieşti. România TV transmite că şi Lucian Onea, fostul şef DNA Ploieşti, ar fi scris un denunţ împotriva lui Kovesi, însă STIRIPESURSE.RO nu a putut confirma această informaţie.

Citește și: Alimentele noastre, pline de pesticide! Semnal de alarmă tras de Comisia Europeană

Fosta şefă a DNA este suspectă de complicitate la represiune nedreaptă, sub forma participaţiei improprii, şi grup infracţional organizat, în dosarul în care sunt urmăriţi penal şi foştii procurori DNA Lucian Onea şi Mircea Negulescu.

Lucian Onea şi Mircea Negulescu sunt acuzaţi că au constrâns anumiţi martori să facă sesizări şi tabele false cu alegători din Republica Moldova, documente din care să rezulte că alegătorii ar fi primit bani drept „mită electorală”. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre o sesizare întocmită de către fostul deputat Vlad Cosma pe numele unui cetăţean din Chişinău, Serghei Petruş. Vlad Cosma ar fi fost ameninţat de către Lucian Onea că îi va întocmi dosar penal surorii acestuia, Andreei Cosma. Ulterior, Vlad Cosma a declarat public că Serghei Petruş nu există.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.