Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finală 100% franceză în proba de dublu masculin de la Wimbledon

www.travelstay.com

Perechea compusă din tenismenii Nicolas Mahut și Pierre-Hugues Herbert va înfrunta cuplul Julien Benneteau/Edouard Roger-Vasselin în prima finală sută la sută franceză din proba de dublu masculin a turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, programată sâmbătă pe iarba de la All England Club.

Mahut și Herbert au avut nevoie de cinci seturi, 6-4, 3-6, 6-7 (3/7), 6-4, 6-4, pentru a trece în semifinale de perechea Max Mirnîi (Belarus)/Treat Huey (Filipine), în timp ce Benneteau et Roger-Vasselin i-au învins în patru seturi, 7-5, 6-4, 5-7, 7-6 (7/5), pe sud-africanul Raven Klaasen și americanul Rajeev Ram.

Finala programată sâmbătă va fi prima de Mare Șlem între două perechi franceze, de la victoria lui Henri Cochet și Jacques Brugnon în fața compatrioților lor Christian Boussus și Marcel Bernard, în ultimul act al probei de dublu de la Roland Garros, în anul 1932.

Ultima victorie franceză în turneul londonez a avut loc în 2007, când Arnaud Clement și Michael Llodra au cucerit trofeul în fața fraților gemeni americani Bob și Mike Bryan.

Fiecare dintre cele două perechi care se vor înfrunta sâmbătă vizează un al doilea trofeu major. Mahut și Herbert au câștigat anul trecut US Open, în timp ce Benneteau și Roger-Vasselin au cucerit titlul la Roland Garros în 2014, la treizeci de ani după succesul lui Yannick Noah și Henri Leconte.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.