Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finalul pandemiei, noua halucinație mondială pentru naivi/ Opinie

test covid-19 coronavirus testare

Inteligența poate fi definită, pe scurt, ca abilitatea de a face conexiuni între lucruri care, aparent, nu au legătură. De cealaltă parte, prostia poate fi și ea descrisă ca repetarea aceleiași acțiuni, în speranța obținerii unui rezultat diferit. Ce vrea să spună autoarea? Nici mai mult nici mai puțin decât că în România posibilitatea de a fi inteligent e nimicită de sistemul de educație, care cataloghează ca obraznici și dificili elevii care gândesc ș pun întrebări, și care răsplătește cu nota zece orice elev care recită ca papagalul lecția!

Pornind de la acest fundament, posibilitatea de a avea o țară liberă, populată cu oameni care gândesc e nulă. Românii nu știu cum să gândească, nu i-a învățat  nimeni! La noi, dacă nu iei de bun ce ți se spune, ești conspiraționist, obraznic, inconștient, criminal, și, mai nou, putinist! Iată, în aceste zile, suntem asediați cu vestea mondială a finalului pandemiei. Sigur, dacă vreme de doi ani de zile nu ai analizat nimic cu propria minte, te poți bucura că pandemia s-a încheiat. De fapt, eu una cred că ne aflăm între valuri, iar subita dispariție a virusului a coincis cu războiul din Ucraina. Ce să vezi, la fel cum, nu-i așa, încheierea fiecărui val pandemic a coincis cu câte o rundă de alegeri sau cu venirea sezonului estival, unde HORECA și-a umplut conturile golite nițel de restricțiile împotriva cărora nu s-a revoltat, căci, păzească Sfântul de vreun control de pe la ANAF!

La o adică, nu există nicio explicație științifică pentru care virusul ar dispărea, decât dacă cumva s-o fi speriat de ruși sau de viteazul Zelenski care a acaparat rețelele media într-o isterie întreținută de femeile păcălite de uniformă! Medical vorbind, tot ceea ce se întâmplă în aceste zile va duce nu doar la crearea unui val nou, generat de intrarea a sute de mii de refugiați în țară, dar și la generarea unei noi tulpini, căci, victimă de război, poporul ucrainian are și el caracteristici unice. Mai mult, OMS a avertizat deja că deplasarea refugiaților va duce la explozia unei nou infectări. Singura confirmare de care aveți nevoie să înțelegeți că pandemia nu e gata e să priviți în jur, la marea de șoferi care încă confruntă volanul cu masca pe gură, deși sunt singuri în mașini.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.