Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali: 'Are și Vergil Andronache un certificat de antrenor luat pe munca lui'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali (61 de ani) a declarat, luni, că antrenorul secund Vergil Andronache ar avea șanse să rămână pe banca tehnică a ”roș-albaștrilor”, în calitate de antrenor principal, dacă echipa se va califica din dubla manșă cu Mlada Boleslav, anunță MEDIAFAX.

După meciul retur din dubla cu Alashkert, pierdut cu scorul de 2-3, Bogdan Andone a demisionat din postul de antrenor al lui FCSB, motivând această decizie prin faptul că nu poate obține performanțe cu echipa pentru că influența patronului este prea puternică. În locul lui Bogdan Andone, pe banca tehnică, a rămas secundul Vergil Andronache, iar patronul FCSB, Gigi Becali a declarat, luni, pentru PRO X, că acesta ar avea șanse să rămână principalul tehnician dacă va califica echipa din dubla cu Mlada Boleslav.

”Să-l respectăm, că are un meci astăzi! Uite, jurnaliștii spun despre mine că nu respect antrenorul, dar ei vorbesc toată ziua de plecarea lui Andronache. Mă, dacă el califică echipa? De ce nu îl respectă, că are și el un certificat de antrenor luat pe munca lui”, a spus Becali despre Vergil Andronache.

Acesta a vorbit și despre fostul tehnician al ”roș-albaștrilor”, Bogdan Andone, spunând: ”Eu și pe Andone îl respect. E un om de calitate, dar el a greșit când a spus că nu vrea să răspundă pentru ce fac alții. El a fost pe bancă cu Dică și cu Teja, trebuia să spună de la început că nu acceptă. El a văzut că nu-i ies lucrurile și a fugit găsind scuza asta. El știa cum e Becali”.

Meciul dintre FCSB şi Mlada Boleslav se joacă joi, de la ora 21:30, pe Stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, în prima manşă a turului trei preliminar al Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.