Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, spune că pregătește șase transferuri pentru perioada de iarnă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali (60 de ani) a anunţat, marţi, că pregăteşte şase transferuri pentru perioada de mercato din iarnă: doi fundaşi centrali, dintre care unul se va alege dintre Alex Paşcanu (Leicester) şi Iulian Cristea (Gaz Metan), doi mijlocaşi centrali şi doi atacanţi care să concureze cu Florinel Coman, informează Mediafax.

"Am rezolvat deja cu un fundaş central, am promisiunea de la un impresar că va semna cu noi din ianuarie. E un fundaş central despre care cred că va ajunge jucător de bază al echipei naţionale, cred mult de tot în el. Eu l-am descoperit, apoi am întrebat şi toţi au spus de bine despre el. E român, mi-a plăcut de el, eu l-am selectat. E primul fundaş central pe care l-am ales eu, niciodată nu m-am băgat la fundaşi centrali. Am terminat, va fi al Stelei, ştiu ce ştiu! Cristea? Poate aţi ghicit, poate nu aţi ghicit", a spus Gigi Becali, la Digi Sport, pentru ca mai apoi să spună că este vorba despre un fundaş central care poate semna în ianuarie, când intră în ultimele şase luni de contract. Cristea mai are doi ani de contract, în timp ce înţelegerea lui Paşcanu cu Leicester expiră în vara lui 2019.

Citește și: Preliminariile Campionatului European 2021: România U21 va juca în grupă cu Danemarca, Ucraina, Finlanda, Irlanda de Nord şi Malta

Apoi, omul de afaceri a anunţat că va aduce şi doi mijlocaşi centrali, amândoi din Liga 1: "În afară de el, va mai veni încă un fundaş central şi, cred eu, doi mijlocaşi centrali din care să aleg unul. Amândoi sunt din campionatul intern. Vor juca lângă Nedelcu, pentru că trebuie să crească, să joace. Îi iau pe amândoi!", a mai spus Becali, care mai are în plan aducerea a doi atacanţi ca varinată de rezervă pentru Tănase şi Coman: "Şi încă un atacant sau doi. Dar nu atacanţi de careu, atacanţi care să-i concureze pe Coman şi Tănase".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.