Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preliminariile Campionatului European 2021: România U21 va juca în grupă cu Danemarca, Ucraina, Finlanda, Irlanda de Nord şi Malta

news.ro
nationala romania

Reprezentativa de tineret a României va evolua în grupa 8, alături de Danemarca, Ucraina, Finlanda, Irlanda de Nord şi Malta, în preliminariile Campionatului European 2021, găzduit de Ungaria şi Slovenia, informează News.ro.

La calificările care încep în toamna anului viitor sunt eligibili pentru echipa naţională U21 toţi jucătorii născuţi începând cu data de 1 ianuarie 1998.

Citește și: SCENE ȘOCANTE Marea RIVALĂ a Elenei Udrea a fost BĂTUTĂ de un celebru fotbalist, în București, în Târgul de Crăciun

Au fost trase la sorţi 8 grupe de câte 6 echipe şi una de 5. Se califică la EURO câştigătoarele celor 9 grupe, în timp ce primele două formaţii clasate pe locurile secunde vor disputa un baraj în dublă manşă pentru ultimul loc la turneul final. Gazdele Ungaria şi Slovenia sunt calificate din oficiu.

Preliminariile încep în perioada 18-20 martie 2019, însă pentru selecţionatele calificate la EURO 2019 primele meciuri vor fi programate abia în perioada 2-10 septembrie 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.