Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finanţare fabuloasă pentru Rock and Roll Hall of Fame: Un nou festival, inaugurat în statul american Ohio

europafm.ro
teanc bani euro

Rock and Roll Hall of Fame a primit o sponsorizare de 4,1 milioane de dolari, sumă care va fi destinată, în următorii cinci ani, dezvoltării programelor sale de educaţie pentru copii şi activităţilor sale dedicate comunităţii din Cleveland. Rock Hall a făcut un parteneriat pentru un festival de muzică ce va fi inaugurat în august în acest oraş din statul american Ohio, scrie NEWS.RO, citând hollywoodreporter.com.

Citeşte şi: Procurorii au dat LOVITURA într-un dosar de evaziune fiscală: Prejudiciul se ridică la circa 3 MILIOANE de euro

Anunţul a fost făcut joi de Rock Hall, care a precizat că PNC Bank a oferit 3,75 de milioane de dolari în sprijinul evenimentelor cu acces gratuit, expoziţiilor interactive şi concertelor live. Fundaţia PNC a promis alţi 375.000 de dolari pentru a sprijini programul de educaţie pentru copii Toddler Rock.

„Nu există limite atunci când puterea rock and roll este combinată cu educaţia”, a spus Greg Harris, CEO al Rock Hall.

Potrivit cotidianului The Plain Dealer, Rock Hall a stabilit un parteneriat pentru a inaugura un festival de muzică în Cleveland, în această vară.
Prima ediţie a festivalului InCuya, care va avea loc pe 25 şi 26 august, va fi prezentată de compania AEG Presents, în parteneriat cu Rock Hall, oraşul Cleveland şi Destination Cleveland. La eveniment vor participa muzicieni din această regiune, dar şi din alte părţi ale ţării.

Ediţia din acest an a ceremoniei de includere a unor artişti în Rock and Roll Hall of Fame va avea loc pe 14 aprilie în Cleveland.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.