Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finanțare nerambursabilă pentru proiectul 'Modernizare linie de tramvai pe B-dul G-ral Vasile Milea de la intersecția cu B-dul Timișoara'

regio

Municipiul București anunță începerea implementării proiectului “Modernizare linie de tramvai pe B-dul G-ral Vasile Milea de la intersecția cu B-dul Timișoara până în dreptul intrării în benzinăria OMV”, Cod SMIS 123508.

Pentru acest proiect Municipiul București, în calitate de beneficiar, a încheiat în data de 24.05.2019 contractul de finanțare nr. 4311 cu Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională București Ilfov, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional la nivelul regiunii București-Ilfov.

Proiectul va fi implementat prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3: Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 4e: Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilității urbane multimodale durabile și a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare, Obiectivul specific 3.2: Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazată pe planurile de mobilitate urbană durabilă.

Obiectivul general al proiectului este reducerea emisiilor de echivalent CO2 generate de transportul rutier motorizat la nivelul Municipiului Bucureşti, prin modernizarea tronsonului de 1,1 km cale dubla linie tramvai pe care circulă tramvaiele 1 şi 10.

Rezultatele planificate pun accent pe scăderea anuală a gazelor cu efect de seră și creșterea numărului de pasageri transportați.

Proiectul va fi derulat în Municipiul București în perioada 01.10.2019 – 31.05.2021, cu o valoare totală de 28.056.510,21 RON, din care finanțarea nerambursabilă (FEDR) este de 22.428.452,97 RON si bugetul de stat este de 5.046.401,92 RON.

Pentru detalii suplimentare: Monica Mîndru, Manager de proiect, tel. 021/305.55.00 interior 2044, e-mail: monica.mîndru@pmb.ro.

Investim în viitorul tău! Proiect co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

http://www.inforegio.ro| facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.