Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finanţele vor noi SCHIMBĂRI pe Declaraţia 600: Ce proiect se pregăteşte la minister

stiripesurse.ro
Formularul 600

Autorităţile vor ieşi cu un proiect privind Declaraţia 600 până pe 15 aprilie, în acest moment avându-se în vedere simplificarea sistemului de declarare şi plată, a dat asigurări Oana Iacob, secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice, în cadrul unui eveniment organizat de PwC România, potrivit AGERPRES.

Citeşte şi: Procesul familiei Cosma ia o turnură NEAŞTEPTATĂ: Dezvăluirile care pot SCHIMBA totul

"Se află în lucru un mecanism care are în vedere o simplificare a sistemului de declarare şi plată a contribuţiilor sociale obligatorii datorate de persoanele fizice. După finalizarea mecanismului, se va ieşi cu noul proiect pentru a face obiectul dezbaterii publice. Dezbaterea publică va fi iniţiată după definitivarea coordonatelor. Suntem în discuţii cu ANAF, CNAS şi, după finalizarea acestor dezbateri, vom discuta şi cu categoriile de persoane fizice. Până pe 15 aprilie se va finaliza", a spus Iacob.

Potrivit acesteia, imediat ce se finalizează analizele la nivelul ministerului, vor comunica acest lucru pentru a se consulta.

"În actualul program de guvernare se prevede analiza oportunităţii privind impozitul pe venitul global la nivelul persoanelor fizice. La acest moment nu se realizează analize punctuale din această perspectivă", a adăugat secretarul de stat în MFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.