Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procesul familiei Cosma ia o turnură NEAŞTEPTATĂ: Dezvăluirile care pot SCHIMBA totul

romaniatv.net
Mircea Cosma Vlad Cosma

După ce procurorii DNA au primit o lovitură grea chiar din partea unui angajat al statului, care susţine că nu s-a constatat niciun prejudiciu la Consiliul Judeţean Prahova, procesul a luat o turnură neaşteptată.

Citeşte şi: Confruntare NEAŞTEPTATĂ: Meci de ULTIM MOMENT între senatori şi deputaţi

Singurul martor care, prin declaraţiile sale, susţinea acuzaţiile aduse de Direcţia Naţională Anticorupţie pare că s-a răzgândit. Afaceristul Răzvan Alexe a declarat ieri, în faţa judecătorilor, că nu a dat niciodată bani familiei Cosma.

"Răzvan Alexe: N-am dat bani familiei Cosma. Regret cele întâmplate...

Judecător: Vă întreb în ultimul cuvânt. Aţi dat bani?

Răzvan Alexe: N-am dat bani.", potrivit discuţiei din instanţă.

Omul de afaceri a recunoscut în faţa judecătorilor presiunile făcute de procurori asupra sa pentru a-l determina să susţină acuzaţiile din dosar, presiuni care s-ar fi manifestat în special în perioada în care s-a aflat în arest.

"Trăiesc într-un întuneric total. Situaţia creată este foarte grea şi a fost pusă pe umerii mei. N-aş vrea să sufere şi alţii din vina mea. Faptele au fost asumate. Nu ştiu ce să mai zic. Sunt de acord cu cererile avocatului meu.", a concluzionat Alexe.

Citeşte şi: Florian Coldea, plătit CU ORA: Rectorul Universităţii din Timişoara, explicaţii despre colaborarea cu fostul şef din SRI / VIDEO

Mai  mult decât atât, o altă lovitură devastatoare vine chiar din partea procurorilor, care, la insistenţele judecătorilor, par că au confirmat afirmaţiile fostului deputat Vlad Cosma, dar şi înregistrările scoase la iveală de către acesta. Mai exact, faptul că procurorii ar folosi, în cadrul aceluiaşi dosar, un martor atât cu identitate reală, cât și cu identitate ascunsă.

"Judecător: Domnule procuror, se poate ca un martor să fie audiat în acelaşi proces şi la vedere, şi cu altă identitate ?

Procuror: Sunt cazuri când sunt audiaţi şi cu identitate protejată şi fără, acelaşi martor.

Judecător: Ar trebui să ştim şi noi...

Procuror: La noi aşa se procedează şi ulterior se cercetează.", potrivit discuţiei din instanţă.

Citeşte şi: Un magistrat DE RENUME, dezvăluiri INCREDIBILE din justiţie. Cum sunt MĂSLUITE probe: 'Dosarele sunt PREGĂTITE înainte...'

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va pronunţa pe 5 martie sentinţa definitivă în dosarul în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a fost condamnat în primă instanţă la opt ani închisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, a primit 5 ani închisoare.

În noiembrie 2016, Mircea Cosma a fost condamnat la opt ani închisoare, iar fiul său, Vlad Cosma, a primit cinci ani închisoare cu executare.

În acelaşi dosar, omul de afaceri Răzvan Alexe a primit 2 ani şi 6 luni cu executare, iar fostul director al Direcţiei Patrimoniu din cadrul CJ Prahova, Daniel Alixandrescu, a fost condamnat la 6 ani de închisoare.

Pe 11 aprilie 2014, procurorii DNA i-au trimis în judecată, sub control judiciar, pe Vlad Cosma, acuzat de trafic de influenţă, şi pe Mircea Cosma, pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.