Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finul lui Adrian Mutu a fost reținut cu o zi înainte de nuntă, pentru trafic de droguri (presă)

Radu Pop
libertatea.ro
Alexandru Mihailescu

Alexandru Mihăilescu, un apropiat al lui Adrian Mutu, a fost reţinut de procurorii DIICOT cu o zi înainte de nuntă, conform Antena 3.

Cunoscut în Pitești sub poreclele „Alex Copil Bătrân” sau „Alex Santiago”, Alexandru Mihăilescu este finul fostului internațional român Adrian Mutu și prieten foarte bun cu acesta, fiind nelipsit de la petrecerile fostului decar al naționalei, conform Libertatea.

Alex Copil Bătrân a fost implicat, de-a lungul timpului, în numeroase dosare penale, în special pentru trafic de droguri. În anul 2019, Alex Copil Bătrân a fost prins în flagrant, după ce a încercat să vândă droguri unor ofiţeri sub acoperire. El a fost atunci arestat, judecat şi ulterior condamnat la închisoare.

Se pare că bărbatul a continuat să îşi deruleze afacerile cu droguri în Piteşti, astfel că în urmă cu două zile, Alex Copil Bătrân a fost, din nou, vizitat de poliţiştii Antidrog şi procurorii DIICOT. El a fost reţinut după ce anchetatorii au găsit, la percheziţii, diferite cantităţi de cocaină şi comprimate de MDMA.

Alex Copil Bătrân urma să se căsătoreasă în acest weekend. După reţinere, bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată şi a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comunicatul oficial:

"Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 44 de ani, din Pitești, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că acesta, în mod repetat, ar fi comercializat droguri de mare risc (ecstasy și cocaină), către consumatori din municipiul Pitești.

Pentru administrarea probatoriului, la data de 8 martie a.c., au fost puse în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Pitești. Pe parcursul cercetărilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 5 grame de cocaină și 96 de comprimate de MDMA”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.