Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finul lui Iohannis, scandal DE PROPORŢII la sediul Federaţiei Române de Tenis

libertatea.ro
marius vecerdea klaus iohannis

A fost scandal de proporţii la sediul Federaţiei Române de Tenis, unde a avut loc Adunarea Generală, dar și alegeri pentru președinția FRT. Evenimentul a fost unul tensionat, existând disensiuni între reprezentații MTS, candidați și reprezentații cluburilor prezente la Adunarea Generală, scrie GSP. Printre contestatari s-a numărat chiar antrenorul şi finul preşedintelui Klaus Iohannis, Marius Vecerdea.

Citeşte şi: Documentul care DETONEAZĂ lumea politică: PSD a plătit 100.000 de dolari unei firme de lobby pentru întâlniri între Dragnea şi Trump

Totul a început după ce actuala conducere a convocat 362 de cluburi, dintre care au venit 172. Imediat, Marius Vecerdea, unul dintre candidați, a atenționat că nu pot vota decât 54 de cluburi, conform registrului federației.

Reprezentații MTS au anunțat în plen că, dacă nu se respectă prevederea legală, Ministerul Tineretului și Sportului va sista finanțarea către Federația Română de Tenis. "Nu e vina noastră că FRT a tot făcut afilieri, dar nu a obținut avizul MTS", a spus Sandu Cristian, unul dintre reprezentații MTS.

În scandal a intervenit şi finul preşedintelui Klaus Iohannis, Marius Vecerdea. Înainte să părăsească sala extrem de nervos, Vecerdea ar fi ameninţat că va cere ajutorul magistraţilor în tranşarea scandalului.

"MTS poate să retragă Certificatul de Identitate Sportivă. Dar instanțele pot face mai mult. Așa nu se mai pune problema să candidez. Voi merge în instanță. Haos e un cuvânt prea bun pentru a descrie ce se petrece aici", a spus Vecerdea.

În urma scandalului s-a votat ca George Cosac și Comitetul Director să rămână în funcție până la o nouă Adunare Generală.

Citeşte şi: Liviu Pleşoianu iese la ATAC: 'Iohannis, te consider un Președinte POSEDAT...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.