Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finul lui Klaus Iohannis face dezvăluiri despre bătaia cu tatăl unei jucătoare de tenis / VIDEO

Marius Vecerdea

Marius Vecerdea, finul lui Klaus Iohannis a reacționat imediat după ce a fost acuzat de faptul că ar fi bătut un bărbat în timpul unui turneu de tenis desfășurat la Sibiu.

Detalii aici: Finul lui Klaus Iohannis e acuzat că a l-a bătut pe tatăl unei jucătoare de tenis

Finul președintelui Klaus Iohannis spune în mesajul trimis de la Miami, acolo unde este plecat momentan, că el a fost de fapt victima unei agresiuni și că a depus și o plângere la poliție în acest sens. „Sunt la Miami Open pentru a susține jucătorii români: Halep, Tecău, Mergea, Niculescu, Begu, Dulgheru, Olaru, și am aflat cu stupoare despre informațiile vehiculate deja în presa românească, informații pentru care până acum nu mi s-a cerut niciun punct de vedere. Înainte să plec spre Miami, am trimis o reclamație la Comisia de Disciplină a Federației Române de Tenis cu privire la incidentul petrecut duminică, când am fost victima unei agresiuni a acestui domn din Galați. Am depus plângere la Poliție în calitate de victimă, sunt mai multi martori prezenți la incident (din localități diferite), având intenția să continui acțiunea în justiție strict pentru a preveni astfel de incidente.

Citește și: Coreea de Nord se implică în războiul din Siria: 'Sunt mortal de periculoşi'/ VIDEO

Marius Vecerdea mai spune în mesajul video că nu își explică această acțiune de dezinformare, făcută public, a domnului care l-a agresat pur și simplu de față cu mai multe persoane, decât prin faptul că urmărește un câștig de imagine. ”Este, de fapt, o campanie electorală ascunsă ținând cont de faptul că urmează să candideze pe listele unei formațiuni politice la Primăria Galați. Am încredere că justiția își va urma cursul normal și firesc al lucrurilor. Intenționez să aduc în instanță atât persoana respectivă, pentru denigrare, dar și publicațiile sau jurnaliștii care au publicat astfel de materiale, fără să investigheze, fără declarațiile martorilor, fără declarațiile echipajului de Poliție prezent la fața locului. Voi dona toate sumele pe care le voi cere despăgubire, către copiii abuzați din România. Sunt întristat că astfel de lucruri se pot întâmpla încă în România. După aproape 10 ani de la întoarcerea în țară, și după un efort incredibil în tot acest timp, rămân cu un gust amar. Îmi este greu să înțeleg care este cauza majoră pentru care oamenii României au ajuns să urască, să fie atât de agresivi, să lanseze în continuare atacuri la persoană chiar cu ajutorul mass-media. Altă explicație nu găsesc decât în sărăcirea spirituală a românilor prin sistemul de educație”, a spus Vecerdea, conform oradesibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.