Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiorentina a pierdut duleul cu Lech Poznan din sferturile de finală a Conference League: italienii se califică în semifinale grație rezultatului din tur

uefa.com
conference league

Echipa italiană AC Fiorentina a pierdut joi seara, pe teren propriu, scor 2-3, în faţa echipei poloneze Lech Poznan, în manşa retur a sferturilor de finală din Conference League. Italienii s-au calificat în semifinale cu scorul total de 6-4.

Fiorentina se aştepta la un meci uşor pe Stadio Artemio Franchi. Italienii câştigaseră în Polonia cu 4-1, iar Lech nu demonstrase că ar putea pune probleme formaţiei din Florenţa. Însă polonezii au deschis scorul în retur, chiar destul de repede, în minutul 9, prin Afonso Sousa, conform News.ro.

Repriza secundă a adus două goluri ale oaspeţilor în decurs de numai cinci minute. A înscris mai întâi, din penalti, norvegianul Kristoffer Velde, în minutul 65, pentru ca Sobiech să facă 3-0 în minutul 69.

Gazdele au contracarat prin golul lui Riccardo Sottil, din minutul 78, iar Castrovilli a închis tabela la 2-3 în minutul 90+2. Astfel, echipa viola, deşi învinsă cu 3-2 pe teren propriu, se califică în semifinale datorită victoriei din deplasare, cu 4-1, având 6-4 scorul cumulat al celor două manşe.

AC Fiorentina este prima echipă calificată în semifinalele Conference League, care se vor disputa tur-retur în prima parte a lunii mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.