Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiorentina oferă 15 milioane de euro pentru Refinha, vedeta Academiei Barcelona

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Crescut la Academia Barcelona şi trecut pe la toate categoriile de vârstă, Rafinha (26 de ani) poate pleca definitiv de la echipă în această vară. Catalanii nu au de ce să îl mai ţină, pe posturile de mijlocaşi centrali având nenumărate variante, mult mai bune, potrivit Mediafax.

Citește și: Lovitură usturătoare pentru Liviu Dragnea! Viorica Dăncilă l-a mitraliat

Primul club interesat de transfer este Fiorentina, care pare dispusă să ofere până la 15 milioane de euro (ESPN). Italienii au început să se gândească la brazilian din sezonul trecut, atunci când a jucat pentru Inter Milano, în urma unui împrumut. Returul stagiunii precedente a dat un randament bun în Serie A, adunând 17 meciuri, reuşind să puncteze de două ori şi să ofere 3 pase decisive. În trecut, Valencia a fost şi ea interesată de un transfer, dar nu a acceptat cerinţele financiare ale Barcelonei, de 15 milioane de euro. Actualul contract dintre fotbalist şi catalani expiră în iunie 2020, iar în cazul în care nu se va materializa mutarea, jucătorul are ocazia ca din iarnă să semneze cu orice echipă.

Citește și: Codrin Ștefănescu iese la atac! Acuzații de blat între Viorica Dăncilă și Klaus Iohanns

Rafinha a făcut pasul la prima echipă a Barcelonei în 2013 şi părea că va fi un nou produs bun al clubului. Din cauza mai multor accidentări serioase, progresul nu a mai venit şi a fost mai mult o soluţie de rezervă a echipei. În trecut, a mai fost împrumutat, pe lângă experienţa de la Inter Milano, la Celta Vigo. Rafinha a jucat 87 de meciuri în tricoul primei echipe a Barcelonei, a marcat 12 goluri şi a oferit 8 pase decisive. Şi-a trecut în palmares 14 trofee (o Ligă a Campionilor, 3 campionate în Spania, 5 Cupe ale Spaniei, 4 Supercupe ale Spaniei şi o Supercupă a Europei).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.