Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea ar trebui să susțină înființarea comisiei parlamentare de anchetă a violențelor in 10 august

ziare.ro
Nicoleta Pauliuc

 

Doamnea Firea, vreți să demonstrați că vă pasă de bucureșteni și de imaginea României la Bruxelles? Dacă vă pasă cu adevărat, susțineți propunerea PNL de înființare a comisiei parlamentare de anchetă pentru violenţele de la protestul din 10 august!, atenționează senatorul PNL Nicoleta Pauliuc.

Gabriela Firea ar putea dovedi că la Neptun nu a aruncat vorbe în vânt dacă ar convoca o şedinţă a Biroului Politic al Organizaţiei Municipale a PSD Bucureşti, în care să supună la vot solicitarea ca parlamentarii PSD din Capitală să voteze în favoarea înființării comisiei parlamentare de anchetă pentru investigarea incidentelor violente produse în timpul desfășurării mitingului diasporei.

Comisia de anchetă ar putea aduna mărturiile tuturor părților implicate și ar putea oferi o imagine de ansamblu a celor petrecute pe timpul protestelor antiguvernamentale din acea seară. Ar lămuri implicarea Prefectului Capitalei, a ministrului afacerilor interne, a lui Liviu Dragnea și a altor decidenți politici.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, are șansa să demonstreze că este interesată de aflarea adevărului, nu de intrigi mărunte de partid. Altfel, declarațiile de la Neptun ale primarului general al Capitalei vor rămâne doar exprimarea unor frustrări legate de faptul că Daddy a pus-o la colț pentru că vorbește neîntrebată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.