Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea, atac voalat la adresa lui Dragnea: 'Cred că a trecut timpul tătucului care să stăpânească partidul'. Ce spune despre un tandem cu Ciolacu

Facebook
firea

Gabriela Firea a precizat că este o ideea bună să existe candidaturi pe moțiune la Congresul PSD. Chestionată dacă ar face tandem cu Marcel Ciolacu la funcțiile de conducere în partid, primarul general al Capitalei a explicat că este prematur să se pronunțe asupra acestui aspect.

„Cred că este o variantă mult mai bună pentru partid, mult mai eficientă. Cred că a trecut timpul tătucului care să stăpânească partidul. Să fie o echipă valoroasă a partidului”, a declarat Gabriela Firea, înaintea CEx de luni la Parlament, întrebată cum vede ideea unor candidaturi pe moțiune la Congres, conform Mediafax.

Întrebată dacă este dispusă să facă tandem cu Marcel Ciolacu la Congresul PSD din 29 februarie, Gabriela Firea a răspuns: „Cred că e prematur să spun acum. E mult prea devreme. Acum se vor stabili niște principii mari. Vom analiza (întrebată dacă va face parte din echipa lui Marcel Ciolacu – n.r.)”.

Ea a mai spus că a apreciat că Marcel Ciolacu „l-a taxat” pe Ludovic Orban care a vorbit urât despre ea și a jignit-o.

Klaus Iohannis a semnat decretul după ce a preluat oficial noul mandat: Toți consilierii președintelui

„Vreau să spun că m-a bucurat declarația domnului președinte Ciolacu de aseară în care l-a taxat prea elegant, după gustul meu, pe domnul Orban, care a vorbit foarte urât despre mine și m-a jignit încă o dată și arată ce fel de bărbat politic este, iar domnul Marcel Ciolacu, în calitate de președinte al partidului a luat apărarea atât primarului general, cât și doamnei Gabriela Firea și colegei sale. A exprimat niște principii economice pe care ar trebui să le învețe și domnul premier Orban. Nu mai zic nimic de mandolină, fiindcă și mie îmi place. Retrag, eram prea supărată. Și mie îmi place ocazional și nu la birou, cum făcea domnia sa la Ministerul Transporturilor și la primărie. Îmi place și mie să cânt dar acasă”, a conchis Firea.

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a spus că va propune în CEx al PSD ca viitoare conducere a partidului să fie aleasă pe bază de moțiune, iar fiecare candidat să vină cu o echipă proprie și cu un program politic.

Premierul Ludovic Orban a spus duminică seara, la România Tv, că Bucureștiul e cel mai bogat oraș al României și că Gabriela Firea este lipsită de bun simț când cere alocarea unei sume atât de mari din Fondul de rezervă pentru bugetul Primăriei Capitalei.

În replică, Marcel Ciolacu i-a transmis, într-o postare pe Facebok, lui Ludovic Orban că „bun simț e să aloci banii publici transparent”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.