Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea către Oprescu: Al cui primar ați fost? Oprescu: A lu' mama și a lu' tata! Replica lui Predoiu

640px-Sorin_Oprescu_(cc)

Sorin Oprescu a ținut să aibă și el o replică în seara primei dezbateri dintre primii 4 candidați la Primăria București. Oprescu a luat cuvântul, prin telefon, la Antena 3, unde a vrut să le dea lecții celor care se visează primar după alegerile locale din 5 iunie.

Gabriela Firea i-a adresat o întrebare primarului care a condus Bucureștiul în ultimii ani până când a fost arestat pentru corupție. ”Cred că ați observat că atunci când se face referire la activitatea dumneavoastră, când se vorbește de lucrurile pozitive, liberalii spun că ați fost și al lor, că ați candidat din partea USL. Până la urmă, al cui ați fost?” a întrebat Gabriela Firea.

”Al lui mama și al lui tata” a răspuns Sorin Oprescu.

Citește și: E mamă și soție, dar și-a părăsit soțul pentru un deținut condamnat la moarte: Ce vrea să facă acum

Cătălin Predoiu, candidatul PNL i-a reproșat fostului primar că a rămas dator cu multe explicații. ”Cu tot respectul, mie nu îmi arde de glumițe. În spitale situația nu e tocmai în regulă. Am ridicat o întrebare legitimă. Dacă a fost Primăria Capitalei informată de infecțiile intraspitalicești? Încă nu știm multe lucruri. Nu știm ce s-a întâmplat la Maternitatea Giulești, nu știm de ce la licitații câștigau doar anumite firme, nu știm de ce nu se face lumină. Am pus întrebări legitime, intenția mea nu e să atac la persoană. Domnule Oprescu, din punct de vedere politic, tata și mama dumneavoastră a fost PSD-ul” crede Cătălin Predoiu.

Citește și: A apărut cel mai periculos joc sexual: I se spune ruleta sârbească! Vezi ce presupune

”Am o singură certitudine. Că am fost cel mai bun Primar dintre chirurgi și cel mai bun chirurg dintre Primarii Generali. Prin ordonanța dată de Guvernul Tăriceanu în 2008, spitalele trec în administrarea PMB. În scurt timp, două sunt desființate. În 2009 – 2011, Consiliul General a aprobat suma de 76 de milioane de euro. Spitalul Gomoiu este terminat din septembrie, mă refer la construcția fizică, rămâne ca viitorul Consiliu să fie de acord cu utilarea lui. Multe din cele spuse în emisiune sunt deformate. Sunt convins că domnul Predoiu știe că an de an s-au făcut indicatorii de performanță și s-au urmărit tot timpul. Spitalul Gomoiu e primul spital care apare, după 26 de ani de la momentul 1989. Se dorea a fi al doilea spital de urgență pentru copii. Și cei care vor veni vor fi aleși de cetățeni, se vor apleca asupra acestor lucruri” a spus Sorin Oprescu.

Citește și: O jurată de la un celebru show de talente a fost lăsată fără sutien de un concurent / VIDEO

”Problema este foarte simplă. Dacă faci ceva, ce interes ai, dacă nu, de ce nu. De aia am și început discuția, nu sunt într-o poziție să atac pe cineva. Ideea este foarte clară. Lucrurile s-au desfășurat într-o normalitate. Ce ați spus sunt informații deformate, probabil din cauza acestei campanii. Eu vă urez succes și să faceți mai mult decât a făcut Oprescu” a conchis fostul primar al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.