Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea despre o eventuală candidatură la prezidențialele viitoare: Avem deja un președinte și până la alegeri mai e mult

PSD
Marcel Ciolacu Gabriel Firea

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat la RomaniaTV că anunțul președintelui PSD, prin care a anunțat-o drept cel mai bun candidat social-democraților la prezidențiale se încadrează în seria „șarjelor” dintre Marcel Ciolacu și Victor Ponta. Firea a declarat că este conștientă de faptul că tot ceea ce a realizat la Primăria Capitalei o recomandă pentru cursa pentru prima funcție în stat, dar, că, având în vedere faptul că președintele abia și-a început mandatul, declarația lui Ciolacu este una super-flu.

Citește și: Ludovic Orban, surprins în timp ce se ducea la o terasă din Centrul Vechi al Capitalei

”Săptămâna aceasta a început în forță din prisma declarațiilor electorale, iar această afirmație a președintelui PSD Marcel Ciolacu se înscrie pe această linie. Firește că această declarație a președintelui PSD a făcut furori, deși se înscrie în șarjele electorale dintre Marcel Ciolaci și Victor Ponta. Și s-a văzut evident acest lucru, mai ales că al fost prezentată drept viitorul candidat la Președinție din partea PSD la scurt timp după ce Victor Ponta a anunțat că se pregătește să candideze la viitoarele alegeri prezidențiale. Dar, firește, colegii mei și nu doar ei s-au grăbit să mă felicite și să mă asigure de susținerea lor, pentru că toată lumea a văzut câtă implicare și seriozitate a existat din partea mea la Primăria Capitalei și analizând tot ceea ce am reușit să fac pentru București, firește că toate aceste realizări mă recomandă pentru cea mai importantă funcție în stat. Dar să nu uităm că avem un președinte în funcție, care abia și-a început mandatul și până la noile alegeri mai este mult timp. Deci această desemnarea a mea ca și candidat PSD la prezidențiale se înscrie pe linia anunțurilor super-flu”, a declarat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.