Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea, despre lista pentru Consiliul General: Și dacă aș fi pus bebeluși de la Maternitatea Giulești adversarii ar fi spus că plâng prea tare

stiripesurse.ro
firea cgmb

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, afirmă că s-a consultat cu propriii colegi înainte de a întocmi lista de candidați pentru Consiliul General al Municipiului București. Firea afirmă că este un lucru bun că Marcel Ciolacu le-a dat libertate liderilor locali să-și stabilească listele. Aceasta răspunde și celor care o critică pentru că pe listă se află Petre Roman sau Dumitru Dragomir.

„Vreau să le mulțumesc pentru că susțin lista mea și nu dau crezare bârfelor de pe rețelele de socialiare. Să îi reproșezi domnului Roman vârsta și să spui că nu poate lua decizii din cauza vârstei este un lucru extrem de urât. Avem și persoane tinerele pe listă”, a afirmat Firea.

Despre Dumitru Dragomir, aceasta a afirmat că nu există o hotărâre definitivă și irevocabilă de condamnare, iar asocierea cu asemenea personaje nu îi pătează imaginea pentru că românii o cunosc așa cum este.

„Dacă aș fi propus și bebeluși de la Maternitatea Giulești, adversarii mei ar fi spus că plâng prea tare, că pampersul este prea ud, că nu țin bine suzeta”, a mai afirmat primarul general al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.