Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea: Este normal să avem congestie în trafic. Vinieta Oxigen va da anumite roade

Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, vineri, că este normal să fie aglomerație în trafic, pentru că Bucureștiul este construit pentru un milion de locuitori, iar cifrele neoficiale arată că sunt peste 4 milioane de locuitori în Capitală, potrivit Mediafax.

„În București sunt din ce în ce mai multe mașini personale, este un oraș construit pentru un milion de locuitori, sunt 2,2 milioane de locuitori oficial, iar neoficial suntem peste 4 milioane de locuitori. Este normal să fie congestie în trafic, cea care ne încurcă pe toți. (...) Sunt convinsă că de la 1 ianuarie, taxa, vinieta Oxigen va da anumite roade și în ceea ce privește lupta cu poluarea, dar și cu congestia”, a declarat, vineri, Gabriela Firea, la Parlament.

În acest sens, Firea a amintit și de câteva lucrări de infrastructură, în desfășurare, precum Pasajul Doamna Ghica, lărgirea Șoselei Fabrica de Glucoză sau Prelungirea Ghencea.

„Am făcut acest apel la reprezentanții firmelor private, ca aceștia să aibă în vedere de fiecare dată la construirea, spre exemplu, a unui ansamblu de locuințe, să aibă obligatoriu și locuri de parcare și de asemenea să țină cont de toate utilitățile necesare”, a mai declarat Firea.

Vezi si: Plângere la DNA împotriva lui Dăncilă, înainte de Turul II: Ion Țiriac, Mihai Covaliu și 2 ex-miniștri PSD sunt vizați și ei/ DOCUMENT .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.