Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea și Dragnea, față în față la ședința PSD! Primarul Capitalei continuă tirul atacurilor: 'Voi aduce argumente în favoarea a ceea ce susțin'

Inquam Photos / George Calin
Gabriela Firea

Primarul Capitalei Gabriela Firea a ajuns la ședința PSD. Aceasta a spus că este pregătită să prezinte în cadrul ședinței argumente ]n favoarea acuzațiilor pe care le-a făcut în spațiul public la adresa lui Liviu Dragnea.

„Voi aștepta să fie anunțată ordinea de zi și probabil că voi lua cuvântul. Dacă se va discuta și despre afirmațiile mele, cu siguranță că voi aduce argumente în favoarea a ceea ce susțin. (...) Deranjează faptul că spun adevărul despre situația Capitalei, că nu este văzută cu ochi buni atitudinea mea, că problemele Capitalei trebuie să fie rezolvate printr-o colaborare între Primăria Capitalei, primăriile de sector, ministere, instituții publice. (...) Da, este o enormitate să propui așa ceva (c.n. OUG pentru desființarea primăriei Capitalei), dar discuția a avut loc cu primarii de sectoare. Îmi pare rău că n-am fost și eu invitată. Aș fi venit. S-a discutat despre rectificarea bugetară și bugetul pe anul viitor. (...) Trebuia să fiu invitată la acea întâlnire și nu să fiu discutată în lipsă”, a spus Gabriela Firea, la Palatul Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.